Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίπου 20 με 30 οχήματα έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στην οδό Μπάγκλαν, με την τοπική αστυνομία να αναφέρει ότι είχαν να κάνουν με ένα «σοβαρό περιστατικό», το οποίο περιελάμβανε έναν «σημαντικό αριθμό θυμάτων».

Αρκετά αστυνομικά αυτοκίνητα σταθμεύουν στο χωριό και ένα εναέριο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στο πλησιέστερο σημείο. 

Οι μαρτυρίες των περαστικών

Ένας κάτοικος είπε: «Καθώς περνούσα, είδα ότι υπήρχαν πολλά ασθενοφόρα και είδα τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι με όπλα στα χέρια έλεγαν στον κόσμο ότι δεν μπορεί να κατέβει τον λόφο. Μερικά λεπτά αργότερα είδα κάποιον να μεταφέρεται στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου.»

«Υπήρχε μια Κινέζα που καθόταν σε ένα πεζοδρόμιο. Ήταν με τις πιτζάμες της και ήταν καλυμμένες με αίμα. Έβλεπα ότι έκλαιγε με λυγμούς», ανέφερε ένας άλλος περαστικός. 

«Βοήθησα την αστυνομία να μπλοκάρει το δρόμο, τους άκουσα να λένε ότι ένα άτομο ήταν νεκρό και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν άσχημα».

Πληροφορίες για έναν νεκρό και τουλάχιστον 3 τραυματίες

Τα θύματα πιστεύεται πως ήταν Κινέζοι, που εργάζονται σε ταχυφαγείο στην οδό Μπάγκλαν, η οποία σφραγίστηκε από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα άτομο είναι νεκρό και τουλάχιστον τρία έχουν τραυματιστεί σοβαρά, κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για οικογενειακό καβγά που ξέσπασε εντός του εστιατορίου, αφήνοντας πίσω του αρκετές ανθρώπινες απώλειες με τραύματα από μαχαίρι.

Πηγή: The Sun.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Συμφωνία για Πιστοποιητικό Εμβολιασμού στην ΕΕ – Στις 17 Μαρτίου η έγκριση

Time: Πώς η αλλοπρόσαλλη διακυβέρνηση του Ερντογάν αποτελεί κίνδυνο για όλο τον πλανήτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA