Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα κομμάτι για το Vanity Fair με τίτλο «Η ιστορία ενός μονόκερου: το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο», η κόρη Κάρολιν Ρόουζ Τζουλιάνι, συζητά ανοιχτά τις σεξουαλικές της συνευρέσεις με άλλα ζευγάρια.

Το κομμάτι, το οποίο ανοίγει με τις λέξεις, «Θέλω να παρακολουθήσω τον σύντροφό μου να σας λυγίζει», η 32χρονη κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι και της Ντόνα Χάνοβερ γράφει: «Ήξερα κάποια στιγμή ότι ήμουν τουλάχιστον αμφιφυλόφιλη, αλλά είχα μόλις εξερευνήσει αυτή την πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω μια νέα δυναμική.»

Οι «προδιαγραφές» της

Μετά την εγγραφή της σε μια ιστοσελίδα ραντεβού για «μονόκερους», δηλαδή γυναίκες που συμφωνούν να κάνουν σεξ με ζευγάρια, η Κάρολιν γράφει: «Μια γυναίκα, με την οποία μίλησα, μου είπε ότι έψαχνε για κάποιον να κυριαρχεί πάνω της, αλλά να είναι υποτακτική στον σύντροφό της. Συνήθως είμαι σεξουαλικά υποτακτική, αλλά καθώς στέλναμε γραπτά μηνύματα (τα οποία γρήγορα μετατράπηκαν σε sexting), προσπάθησα σε αυτό το άτομο. Ήμουν ευτυχής να ανακαλύψω ότι, έχοντας υποταχθεί η ίδια, ο τρόπος που έπρεπε να μιλήσω για να ενεργοποιήσω την Ιζαμπέλα μού ήρθε φυσικά.»

Αφού συνάντησε το ζευγάρι σε ένα μπαρ, η Τζουλιάνι περιγράφει πως «πήγαμε πίσω στο σπίτι τους. Σε ένα σημείο, ο Όλιβερ και εγώ κάναμε σεξ ενώ η Ιζαμπέλα παρακολουθούσε ενεργά. Ήταν μια γυναίκα που απολάμβανε να ταπεινώνεται σε παιχνίδια ρόλων. Πολλές πτυχές της συνάντησης ήταν ευχάριστες και διασκεδαστικές, αλλά η πιο συναρπαστική αίσθηση ήταν ο βαθύς έρωτας του Όλιβερ για την Ιζαμπέλα.»

Η Κάρολιν καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μετά από αυτή την εμπειρία, πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως «πανσεξουαλική» και παραδέχεται ότι έχει καταπολεμήσει το άγχος και την κατάθλιψη όλη της τη ζωή. Η ίδια θεωρείται ως το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Τζουλιάνι, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι παρότι ο πατέρας της ήταν ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, η επιλογή της στις εκλογές θα ήταν ο Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: Page Six

Διαβάστε ακόμα:

Αθλήτρια της πάλης ανακοίνωσε στο Twitter ότι είναι bisexual και μετά έκλεισε το λογαριασμό της

Κορονοϊός: Η Γαλλία σταματά τη δοκιμή φαρμάκου λόγω «έλλειψης αποτελεσματικότητας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA