Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 27χρονη Σάρλοτ Ρόουζ από το Έσεξ έχει έσοδα έως και 150,000 λίρες κάθε μήνα από τότε που εντάχθηκε στην πλατφόρμα ενηλίκων.

Προηγουμένως, η ίδια είχε εγκαταλείψει τον ρόλο της ως χειριστής αστυνομικών σκύλων μετά από έναν χρόνο επειδή η δουλειά δεν ήταν κατάλληλη γι ' αυτήν.

Αρχικά, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων, αλλά το 2016 έγινε μια από τις μόλις 100 γυναίκες που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο OnlyFans, όταν η πλατφόρμα εγκανιάστηκε.

Για ένα διάστημα, διατήρησε το περιεχόμενό της «ήμερο», χρησιμοποιώντας σενάρια ρόλων που περιλάμβαναν την ομιλία στην κάμερα και την αλληλεπίδραση με τους ακολούθους της. Ωστόσο, από το 2018, η Ρόουζ άρχισε να αφιερώνει έως και 16 ώρες την ημέρα στο OnlyFans.

Τα κέρδη της έφτασαν στα ύψη μετά από έναν χρόνο και τώρα κερδίζει μεταξύ £115.000 και £150.000 τον μήνα.

Η ίδια πιστεύει ότι το «κλειδί» για την επιτυχία της είναι να κρατήσει το περιεχόμενό της λιγότερο ριψοκίνδυνο.

«Όλοι υποθέτουν ότι το OnlyFans είναι απλώς πορνό, κάτι στο οποίο δεν είμαι αντίθετη, αλλά προσωπικά δεν κάνω αυτό το επίπεδο περιεχομένου. Θα παίξω ρόλους, θα μιλήσω στην κάμερα σαν να είναι ένας άνθρωπος και θα καλύψω κάποιες φαντασιώσεις, αλλά κυρίως είμαι εγώ εκείνη που μιλάει μαζί τους. Είναι προσωπικό για μένα και έχω δημιουργήσει σχέσεις με αρκετούς από τους οπαδούς μου, με τους οποίους μιλάω καθημερινά και γνωρίζω πολύ καλά.

Ξέρω τα ονόματα των παιδιών τους, λεπτομέρειες για τη δουλειά τους και αν έχουν μια κακή μέρα, θα τους στείλω ένα φωνητικό μήνυμα και μερικές φωτογραφίες των σκύλων μου για να τους «φτιάξω». Έχω μια βάση πιστών οπαδών, που μου λένε ότι δεν θα μείνουν στη σελίδα μου αν γίνω πιο αποκαλυπτική και ότι κάνω καλά με το να είμαι διαφορετική. Άλλα κορίτσια είναι συγκλονισμένα που κερδίζω τόσα χρήματα χωρίς να κάνω περισσότερα μπροστά στην κάμερα.»

Η μοναδική πολυτέλεια που έχει μέχρι στιγμής επιτρέψει στον εαυτό της η πρώην αστυνομικός είναι μια μωβ Lamborghini αξίας 265.000 λιρών.

Image removed.

Η Ρόουζ βρίσκεται πλέον στο κορυφαίο 0,09% των δημιουργών του OnlyFans. «Πάντα ήθελα να γίνω κτηνίατρος μεγαλώνοντας και μπήκα στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, αλλά αποφάσισα να αναβάλω τη φοίτησή μου για έναν χρόνο. Κάποιος πρότεινε να εξετάσω το ενδεχόμενο να γίνω χειριστής αστυνομικών σκυλιών, γι' αυτό έκανα αίτηση.

Πέρασα τις εξετάσεις, αλλά έγινε φανερό πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν για μένα και η δουλειά ήταν πολύ ανδροκρατούμενη. Ήξερα ότι θα μπορούσα να περάσω 10 χρόνια προσπαθώντας να μπω στη μονάδα σκυλιών και αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, οπότε εγκατέλειψα μετά από ένα χρόνο όταν ήμουν 20 ετών.»

Τώρα εργάζεται έως και 16 ώρες την ημέρα για να τραβήξει φωτογραφίες, να απαντήσει σε μηνύματα, να χειριστεί τους λογαριασμούς των μέσων δικτύωσης και να προετοιμάσει το περιεχόμενο που θα ανεβάσει.

Η Ρόουζ επενδύει τα κέρδη της στις επιχειρήσεις της που πωλούν συμπληρώματα διατροφής στο Amazon, ενώ έχει κι ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων όπου επενδύει τα κέρδη της.

Με δεδομένο ότι δεν ξοδεύει ούτε το 5% των μηνιαίων αποδοχών της, όπως διατείνεται, το οικονομικό της μέλλον μοιάζει λαμπρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA