Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα διαφορετικό φιλοδώρημα από αυτά που δίνουμε συνήθως φρόντισε να πάρει ένας ντελιβεράς, όταν παρέδωσε την παραγγελία σε μια κυρία στο κέντρο του Παρισιού. Κατά την έξοδό του από την πολυκατοικία άρπαξε την γάτα που καθόταν στην είσοδο.

Ωστόσο, οι κάμερες της πολυκατοικίας κατέγραψαν τη συγκεκριμένη ενέργεια. Η γάτα ανήκει στον θυρωρό της πολυκατοικίας. Ο «ένοχος» ντελιβεράς, που αποδείχτηκε ότι είναι και ο ιδιοκτήτης στο εστιατόριο που έκανε την παραγγελία, απολογήθηκε λέγοντας ότι ήθελε την γάτα, διότι στο εστιατόριο υπάρχουν ποντίκια.

«Το πρώτο πράγμα που κάναμε το επόμενο πρωί όταν είδαμε το βίντεο ήταν να τηλεφωνήσουμε στην αστυνομία. Παράλληλα επικοινωνήσαμε και με την “Just Eat” αλλά δεν ήταν σε θέση να μας βοηθήσουν οπότε πήγαμε απ′ ευθείας στο εστιατόριο και περιμέναμε να ανοίξει», εξήγησε η Καρολίν Σιμόν-Προβό, που ήταν η παραλήπτις της παραγγελίας. 

Η γάτα εντοπίστηκε σε μία γωνία του καταστήματος, να τρέμει από τον φόβο της και φυσικά επεστράφη στον θυρωρό του κτιρίου.

Η εταιρεία «Just Eat» επιβεβαίωσε πως ερευνά το περιστατικό, αν και η παραγγελία του φαγητού παραδόθηκε όχι από εκείνους αλλά απευθείας από το εστιατόριο.

https://twitter.com/CarolineSPB/status/1369602928496029698?ref_src=twsrc^tfw

Πηγή: Independent 

Διαβάστε ακόμα:

Έντονες αντιδράσεις για παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει γυμνούς ενήλικες

Παρουσιαστής του Fox News: Οι γυναίκες στρατιωτικοί αποδυναμώνουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA