ΔΙΕΘΝΗ
12/03/2021 13:45

Γαλλία: Ντελιβεράς πήγε την παραγγελία και πήρε για φιλοδώρημα την γάτα

Ένας διανομέας φαγητού της εταιρείας «Just Eat» στο Παρίσι, αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του και παρέδωσε το φαγητό σε μια πελάτισσα, αποφάσισε να φύγει με την γάτα της πολυκατοικίας.   

Γαλλία: Ντελιβεράς πήγε την παραγγελία και πήρε για φιλοδώρημα την γάτα
Γαλλία: Ντελιβεράς πήγε την παραγγελία και πήρε για φιλοδώρημα την γάτα
Ανάγνωση:

Ένα διαφορετικό φιλοδώρημα από αυτά που δίνουμε συνήθως φρόντισε να πάρει ένας ντελιβεράς, όταν παρέδωσε την παραγγελία σε μια κυρία στο κέντρο του Παρισιού. Κατά την έξοδό του από την πολυκατοικία άρπαξε την γάτα που καθόταν στην είσοδο.

Ωστόσο, οι κάμερες της πολυκατοικίας κατέγραψαν τη συγκεκριμένη ενέργεια. Η γάτα ανήκει στον θυρωρό της πολυκατοικίας. Ο «ένοχος» ντελιβεράς, που αποδείχτηκε ότι είναι και ο ιδιοκτήτης στο εστιατόριο που έκανε την παραγγελία, απολογήθηκε λέγοντας ότι ήθελε την γάτα, διότι στο εστιατόριο υπάρχουν ποντίκια.

«Το πρώτο πράγμα που κάναμε το επόμενο πρωί όταν είδαμε το βίντεο ήταν να τηλεφωνήσουμε στην αστυνομία. Παράλληλα επικοινωνήσαμε και με την “Just Eat” αλλά δεν ήταν σε θέση να μας βοηθήσουν οπότε πήγαμε απ′ ευθείας στο εστιατόριο και περιμέναμε να ανοίξει», εξήγησε η Καρολίν Σιμόν-Προβό, που ήταν η παραλήπτις της παραγγελίας.

Η γάτα εντοπίστηκε σε μία γωνία του καταστήματος, να τρέμει από τον φόβο της και φυσικά επεστράφη στον θυρωρό του κτιρίου.

Η εταιρεία «Just Eat» επιβεβαίωσε πως ερευνά το περιστατικό, αν και η παραγγελία του φαγητού παραδόθηκε όχι από εκείνους αλλά απευθείας από το εστιατόριο.

Πηγή: Independent

Διαβάστε ακόμα:

Έντονες αντιδράσεις για παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει γυμνούς ενήλικες

Παρουσιαστής του Fox News: Οι γυναίκες στρατιωτικοί αποδυναμώνουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ