Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες περίπου, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο και σκορπώντας θλίψη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Αργεντινός θρύλος πέθανε στις 25 του Νοέμβρη και μέχρι σήμερα είναι άγνωστο υπό ποιες συνθήκες. Οι αρχές στο Μπουένος Άιρες έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν υπό ποιες συνθήκες απεβίωσε, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν πολύ δύσκολες, ειδικά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι, με δημοσίευμα να τονίζει ότι όσο ήταν στο νοσοκομείο τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι. 

Ο λόγος ήταν ότι λόγω της χρήσης ουσιών και της κατάστασης του που δεν ήταν καλή, θα μπορούσε να κάνει κακό στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον φροντίσουν, αφού βρισκόταν σε πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός-Βρετανία: «Η ανοσία δεν διαρκεί για πάντα - Χρειάζονται επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί»

Δανία: «Ιδιαίτερα ασυνήθιστα» συμπτώματα εμφάνισε η 60χρονη που πέθανε αφού της χορηγήθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA