Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 26χρονη Ρωσίδα έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μουντιάλ το 2018, καθώς επευφημούσε την πατρίδα της.

Το μοντέλο του Playboy και πιστή Instagrammer, που έχει περίπου ένα εκατομμύριο ακολούθους, είπε ότι οι περιορισμοί κυκλοφορίας τής έχουν δημιουργήσει προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου λοκντάουν τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια έκκληση μέσω Instagram για έναν σύντροφο, ώστε να απομονωθεί μαζί του κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Λίμαν παραμένει χωρίς ανδρική παρέα.

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν είμαι σε θέση να συναντήσω άνδρες ή να βγω ραντεβού. Θέλω επίσης να πάω για ψώνια, χρειάζομαι νέα φορέματα και έχω ήδη ξεχάσει πώς να περπατώ σε τακούνια», λέει η ίδια.

Η φαν του ποδοσφαίρου και της Τσέλσι, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του λοκντάουν συνειδητοποίησε πόσο έχασε την προσωπική αλληλεπίδραση.

«Βρισκόμουν στο Ντουμπάι για τα γενέθλιά μου και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν χώρες που παρέμεναν σε μεγάλο βαθμό ανοιχτές. Όλα τα εστιατόρια ήταν ανοιχτά και κανείς δεν ανησυχούσε για την πανδημία.

Μια μέρα θα έπρεπε να πετάξω από το Ντουμπάι στο Λονδίνο, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο έκλεισε τα σύνορά του και οι πτήσεις ακυρώθηκαν, οπότε έπρεπε να πληρώσω 5.000 λίρες για να ταξιδέψω στη Ρωσία και από εκεί στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή θέλω πραγματικά να επιστρέψω στη Ρωσία, αλλά φοβάμαι να πετάξω οπουδήποτε.»

Η Μαρία Λίμαν, η οποία μετακόμισε στο Λονδίνο το 2019, πρόσθεσε: «Τίποτα ενδιαφέρον δεν συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί άνθρωποι έχουν αρρωστήσει εδώ. Πιστεύω ειλικρινά ότι όταν τελειώσει το λοκντάουν, πολλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Επίσης, δημιούργησα μια σελίδα στο OnlyFans επειδή το Instagram έχει αυστηροποιήσει τους όρους χρήσης του και πολλές από τις φωτογραφίες μου έχουν διαγραφεί. Ανησυχώ ότι θα καταλήξουν να διαγράψουν τη σελίδα», αποκάλύπτει η ίδια.

«Στο OnlyFans μπορώ να δημοσιεύσω snaps στο εσώρουχο μου, αυτού του είδους οι φωτογραφίες αρέσουν στους άνδρες ακολούθους μου. Μπορώ επίσης να επικοινωνήσω προσωπικά με κάθε έναν από τους συνδρομητές μου.»

Το μοντέλο είπε επίσης ότι πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε μια ταινία που ονομάζεται «Η μακρά θεραπεία είναι αναπόφευκτη» και ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο για την ταινία ακόμα.

Πρόσθεσε: «Έχω δουλέψει πολύ για να εμφανιστώ σε αγγλόφωνες ταινίες  και να συνεχίσω να βρίσκομαι στο Λονδίνο. Στην πραγματικότητα, είμαι τόσο απασχολημένη τώρα με μαθήματα και πρόβες που δεν έχω καν χρόνο να παρακολουθήσω τα παιχνίδια της Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ.»

Διαβάστε ακόμα:

Instagram: «Φρένο» στους χρήστες που στέλνουν μηνύματα σε ανήλικους

Ο Ουίλιαμ μίλησε με τον Χάρι: Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA