Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τρομερός πρωταθλητής των βαρέων βαρών, στα 54 του πλέον, δηλώνει αποφασισμένος να γυρίσει στα ρινγκ σχεδόν 16 χρόνια μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Όπως αποκάλυψε ο Μάικ Τάισον θα φορέσει και πάλι τα γάντια του και θα αγωνιστεί στις 29 Μαΐου, στο Hard Rock Stadium, του Μαϊάμι.

Τον τελευταίο χρόνο, ο θρυλικός πυγμάχος γυμνάζεται έχοντας ως στόχο ένα εντυπωσιακό comeback.

Στις 28 Νοεμβρίου 2020, ο Τάισον είχε μπει ξανά στο ρινγκ, στο Staples Center του Λος Άντζελες, για να αντιμετωπίσει τον Ρόι Τζόουνς τζούνιορ, σε μια αναμέτρηση οκτώ γύρων. Οι δύο βετεράνοι πυγμάχοι προσπάθησαν να χαρίσουν στους θαυμαστές τους κάτι από την αίγλη των αγώνων του παρελθόντος. Τελικά, η αναμέτρηση έληξε (ανεπίσημα) ισόπαλη.

Μετά από αυτόν τον αγώνα, ο «Iron Mike» επέμενε ότι ήθελε να πυγμαχήσει ξανά και τώρα επιβεβαίωσε ότι θα το κάνει.

Μιλώντας στο Hotboxin’ podcast, με καλεσμένο τον Μεξικανό επαγγελματία μπόξερ, Κανέλο Άλβαρεζ, ο Τάισον είπε: «Στο τέλος Μαΐου, εκεί που αγωνίστηκες, στην ίδια αρένα. Στις 29 Μαΐου, κάτι τέτοιο. Ακριβώς εκεί που αγωνίστηκες».

To μέρος όπου έπαιξε τον αγώνα ο Κανέλο είναι το Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι. Ο Μεξικανός μποξέρ αναμετρήθηκε εκεί με τον Αβνί Γιλντιρίμ, τον περασμένο μήνα και ο Τάισον παρακολούθησε τον αγώνα από το ringside.

Συζητήσεις για τριλογία με τον Χόλιφιλντ

Ο Τάισον δεν ονόμασε τον αντίπαλό του, αλλά είναι γνωστό ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις για μια πιθανή τριλογία με τον παλιό αντίπαλό του, τον Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Οι δύο θρύλοι πυγμαχίας συμμετείχαν σε δύο διάσημες μάχες το 1996 και το 1997, αλλά είναι τώρα 58 και 54 ετών αντίστοιχα.

Ο Χόλιφιλντ είπε πρόσφατα στο SunSport: «Το θέμα είναι ότι αν είναι γραφτό να γίνει θα συμβεί, όπως και να έχει, είναι αυτό που είναι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η ομάδα μου μιλάει με τον εκπρόσωπο του Μάικ, οπότε περιμένω μια απόφαση. Επικοινωνούν αυτή τη στιγμή». «Το θέμα είναι ότι ακόμα προπονούμαι γι' αυτό, ξέρω ότι κάποια μέρα θα γίνει αυτή η συμφωνία και είμαι έτοιμη γι' αυτόν. Παίζω», συμπλήρωσε ο Χόλιφιλντ.

Με πληροφορίες από talksport.com

Διαβάστε ακόμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA