Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άρνα Κίμι, 24 ετών, κάλεσε Uber με τις φίλες της, αλλά αρνούνταν να φορέσουν μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο. Το αποτέλσμα ήταν ξεσπάσει ένας έντονος διαπληκτισμός, με την πελάτισσα να παραφέρεται Το βίντεο δημοσιεύτηκε, ο κόσμος αντέδρασε έντονα και η Κίμι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές την Κυριακή. 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 9 Μαρτίου και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.5 εκατομμύρια χρήστες. 

Την Τετάρτη, η 24χρονη κατηγορήθηκε για πολλές κατηγορίες, ανέφερε ο εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο στα τοπικά ΜΜΕ.

Η απόφαση περιλαμβάνει δύο κακουργήματα - απόπειρα ληστείας και επίθεσης σε μισθωμένο οδηγό μεταφοράς - καθώς και μικρότερες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης των κανονισμών υγείας για την Covid-19. 

Εάν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπη με ένα πρόστιμο ύψους 3.000 δολαρίων, αλλά και με 16 χρόνια πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

https://twitter.com/DionLimTV/status/1369113238806294528?ref_src=twsrc^tfw

Το περιστατικό 

Η Άρνα έκατσε με τις δυο φίλες της στο αυτοκίνητο, εκείνη αρχίζει να βήχει όταν της λέει ο οδηγός να φορέσει μάσκα και ξαφνικά αρπάζει το κινητό του οδηγού και τον ρωτά ειρωνικά: «Και τώρα τι θα κάνεις;». Συνεχίζει να φωνάζει, όταν ο οδηγός ανταποκρίνεται, λέγοντας ότι «είναι δική μου περιουσία, δούλεψα σκληρά για αυτό». 

Η δεύτερη επιβάτις φέρεται να ψέκασε με σπρέι πιπεριού τον οδηγό, μόλις βγήκαν και οι τρεις από το αυτοκίνητο. Συνελήφθη κι αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση με χημική ουσία. Η τρίτη κοπέλα δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές. 

Άνθρωποι που υποστήριξαν την στάση του οδηγού, δημιούργησαν σελίδα στο GoFundMe, για να συγκεντρώσουν χρήματα, καθώς δεν εργάζεται για μερικές ημέρες από το σοκ που υπέστη. Ο έρανος συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια. Η Uber το μόνο που έκανε είναι να του δώσει 120 δολάρια αποζημίωση. 

Πηγή: Independent

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Αστυνομικός προτείνει εφαρμογή για το συναινετικό σεξ και προκαλεί τους πολίτες

Ρωσία: Οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μπάιντεν για «δολοφόνο» Πούτιν -«Εύχομαι υγεία στον Μπάιντεν», λέει ο ίδιος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA