Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σαρμ έφυγε από τη Βρετανία και πήγε στην Καραϊβική το 2019. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μαγειρική και πολύ γρήγορα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Αμερικανό Ράιαν Μπέιν.

Οι δυο τους ζούσαν ευτυχισμένοι στο νησί μέχρι που ξαφνικά την Κυριακή 7 Μαρτίου, η Σαρμ εξαφανίστηκε από το «Siren Song» το γιοτ του Ράιαν, που ήταν αγκυροβολημένο στα ανοικτά των ακτών του Αγίου Ιωάννη στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ

Έκτοτε κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της κάνουν έκκληση στον σύντροφό της της αλλά και την αστυνομία να ερευνήσουν βαθύτερα την υπόθεσή της.

Σύμφωνα με τον Μπέιν, το ζευγάρι είχε πάει σε ένα εστιατόριο, από όπου έφυγαν γύρω στις 10 το βράδυ και επέστρεψαν στο γιοτ τους. Έπεσαν για ύπνο και ο Ράιν ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα από τον συναγερμό και είδε ότι η Σαρμ έλειπε. Αμέσως η αστυνομία αλλά και ντόπιοι εθελοντές «σάρωσαν» ξηρά και θάλασσα αλλά δε βρήκαν ίχνος της αγνοούμενης σεφ.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι το γιοτ του Αμερικανού, που θα μπορούσε να «κρύβει» τις απαντήσεις για την εξαφάνιση της Σαρμ, δεν έχει ακόμα ερευνηθεί από την αστυνομία.

Image removed.

Αρχικά ειπώθηκε ότι ο 44χρονος Ράιαν καθυστέρησε σχεδόν 10 ώρες να αναφέρει την εξαφάνιση της φίλης τους αλλά ο δικηγορός του, Ντέιβιντ Κάτι είπε ότι αυτό είναι ψευδές.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας της Σαρμ για οποιαδήποτε πληροφορία, ο Ράιν δεν έχει μιλήσει δημόσια για εκείνη. «Ο Μπέιν ελπίζει ότι η Σαρμ είναι ζωντανή και η σκέψη του είναι σε εκείνη και την οικογένειά της. Έψαξε για εκείνη και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο Ράιαν είναι συντετριμμένος από την εξαφάνιση της Σαρμ» ανέφερε μέσω δήλωσής του ο δικηγόρος του.

Φίλοι της Σαρμ επιμένουν ότι δεν «δείχνουν» τον Ράιν για την εξαφάνιση της Σαρμ απλά θέλουν να τους βοηθήσει να τη βρουν.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμα

Έρικ Κλάπτον: Τριάντα χρόνια από τότε που ο γιος του έπεσε από τον 53ο όροφο - Το μοιρολόι του είναι ακόμα ζωντανό

Νάτσο Βιδάλ: Στο εδώλιο για ανθρωποκτονία ο Ισπανός πορνοστάρ - Έδωσε δηλητήριο βατράχου σε φωτογράφο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA