Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής «Access Direct» στη Ρουμανία, όταν μία γυναίκα εισέβαλε γυμνή και πέταξε πέτρα στην παρουσιάστρια, Μιρέλα Βάιντα.

Η Μιρέλα Βάιντα πανικοβάλλεται και αρχίζει να φωνάζει προσπαθώντας να προφυλαχθεί από το μένος της γυναίκας. Ένας εργαζόμενος της εκπομπής μπήκε στο στούντιο και έβγαλε τη γυμνή γυναίκα έξω από το στούντιο.

Η παρουσιάστρια είχε καταγγείλει στα social media ότι δεχόταν απειλές από μια γυναίκα, η οποία είχε σπρώξει στις γραμμές του τρένου το 2017 μια άλλη γυναίκα και την υπόθεση είχε καλύψει δημοσιογραφικά τότε η Βάιντα. 

«Αυτή η γυναίκα με πλησίασε γρήγορα και προσπάθησε να με χτυπήσει με μια πέτρα. Σοκαρίστηκα γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω πιο γρήγορα. Ήμουν τυχερή που δεν με χτύπησε» είπε σοκαρισμένη μετά το περιστατικό η παρουσιάστρια.

Υπάρχουν ωστόσο και δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η επίθεση είναι στημένη για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής και του τηλεοπτικού σταθμού! 

Πηγή: Playtech.ro

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA