Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο θρυλικός πυγμάχος κάποτε έκοψε το χέρι του χειρουργού αδελφού του με μια λεπίδα ξυραφιού ενώ εκείνος κοιμόταν και ανατίναξε το δωμάτιό του.

Ο 54χρονος Αμερικανός θρύλος του μποξ προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του με τον μεγαλύτερο αδερφό του Ρόντνεϊ στο βιβλίο του με τίτλο «Αδιαμφισβήτητη αλήθεια», που εκδόθηκε το 2014.

Σε αυτό, ο Τάισον έγραψε: «Είμαστε δύο μαύροι τύποι από το γκέτο και ήταν σαν επιστήμονας - είχε αυτούς τους μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες και πάντα πειραματιζόταν. Εγώ του έλεγα ότι οι ​λευκοί κάνουν τέτοια πράγματα.»

«Κάποτε πήγε στο εργαστήριο χημείας στο Ινστιτούτο Pratt, ένα κοντινό κολέγιο, και πήρε κάποια χημικά για να κάνει ένα πείραμα. Λίγες μέρες αργότερα, όταν ήταν έξω, τρύπωσα στο δωμάτιό του και άρχισα να προσθέτω νερό στους δοκιμαστικούς σωλήνες του. Ολόκληρο το πίσω παράθυρο έσβησε και ξεκίνησε μια φωτιά στο δωμάτιό του.»

Σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό, ο Τάισον ισχυρίστηκε ότι ίδιος και η αδελφή του Ντενίζ έκοψαν το χέρι του Ρόντνεϊ με μια λεπίδα ξυραφιού, ενώ αναπαρήγαγαν μια σκηνή από μια τηλεοπτική εκπομπή.

«Με είχε χτυπήσει για κάποιον λόγο και στη συνέχεια είχε πάει για ύπνο. Η αδελφή μου, Ντενίζ, και εγώ παρακολουθούσαμε μία από αυτές τις σαπουνόπερες με γιατρούς και μου είπε: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι γίνεται στη σειρά και ο Ρόντνεϊ θα μπορούσε να είναι ο ασθενής». Έτσι, σηκώσαμε το μανίκι του και ξεκινήσαμε να «δουλεύουμε στο αριστερό του χέρι».

«Νυστέρι», είπα και η αδελφή μου μού έδωσε το ξυράφι. Τον έκοψα λίγο και άρχισε να αιμορραγεί. Είπα: «Χρειαζόμαστε οινόπνευμα, νοσοκόμα». Μου το έδωσε και το έριξα πάνω στις πληγές του. Ξύπνησε ουρλιάζοντας και φωνάζοντας, κυνηγώντας μας γύρω από το σπίτι. Οι τομές που του κάναμε του έχουν μείνει μέχρι σήμερα.»

Ο πυγμάχος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι κάποτε έσπασε ένα αυτοκίνητο με ένα μπαστούνι του γκολφ, είπε για τον αδερφό του: «Είναι ο Νο1 χειρουργός στη χώρα. Είναι φοβερός. Έβγαλε σφαίρες από κάποιους φίλους μου. Πάντως, δεν έχουμε στενή σχέση. Πάρα πολλοί δαίμονες, πάρα πολύς πόνος.»

«Είχα συνηθίσει να ζω σε μια παραγκούπολη, αλλά ο αδελφός μου δεν μιλάει ποτέ γι' αυτό. Πρέπει να τον έχει επηρεάσει. Μου είπε την τελευταία φορά που μιλήσαμε: «Άκουσα ότι έβγαλες ένα υπέροχο βιβλίο». Αλλά δεν το έχει διαβάσει.

Πηγή: The Sun.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA