Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Κέιτ Γκρέβιλ διεκδικούν την ιδιοκτησία του έξι μηνών κουταβιού ονόματι Μακ.

Το ζευγάρι, που χώρισε με άσχημο τρόπο, αφού η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του Γκιγκς και τον συνέλαβε με την υποψία της επίθεσης στην Γκρέβιλ, είχε αγοράσει ακόμη και ένα άλλο σκυλί, τον Άτλας,με σκοπό να κάνει παρέα στον Μακ.

Μια πηγή είπε: «Ο Ράιαν και η Κέιτ πήραν μεγάλη χαρά από τον Mακ και αγόρασαν άλλο ένα σκυλί, ώστε το πρώτο να έχει παρέα στο παιχνίδι. Το ερώτημα είναι: Κρατούν τα σκυλιά μαζί ή τα χωρίζουν και παίρνει ο καθένας από ένα; Και οι δύο θέλουν τα σκυλιά και καμία πλευρά δεν θέλει να υποχωρήσει.»

Ο 46χρονος Γκιγκς και η Γκρέβιλ ζούσαν στο αρχοντικό του ποδοσφαιριστή αξίας 1,7 εκατομμυρίου λιρών στο Μάντσεστερ, ωστόσο χώρισαν μετά το περιστατικό του Νοεμβρίου.

Τότε, ο Γκιγκς συνελήφθη με την υποψία της επίθεσης στην τότε σύντροφό του και μια άλλη γυναίκα και βρίσκεται έξω με εγγύηση, περιμένοντας να δει αν αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Η 36χρονη Γκρέβιλ πήρε το σκυλί μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι του. Έκτοτε, ο θρύλος της Γιουνάιτεντ άφησε τον πάγκο της Εθνικής Ουαλίας, αλλά έχει αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία.

Πηγή: The Sun.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA