Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πρίγκιπας Χάρι: Βρήκε νέα δουλειά ως σύμβουλος σε εταιρεία-κολοσσό

Ο πρίγκιπας Χάρι βρήκε μια νέα δουλειά με μια επαγγελματική εταιρεία coaching στη Silicon Valley, αξίας άνω του ενός δισ. λιρών.

Η Wall Street Journal ανέφερε την Τρίτη ότι ο Χάρι πρόκειται να γίνει ο chief impact officer για την BetterUp, μια start up ψυχικής υγείας και προετοιμασίας επαγγελματιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τη WSJ, ο Χάρι είπε για το νέο του ρόλο: «Σκοπεύω να έχω αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Το ενεργητικό coaching παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για την προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια ολόπλευρη καλύτερη ζωή.»

Ο 36χρονος Χάρι προστέθηκε στον ιστότοπο BetterUp στο τμήμα της ομάδας ηγεσίας της εταιρείας.

Το βιογραφικό του πρίγκιπα αναφέρει: «ο Δούκας του Σάσεξ είναι ανθρωπιστικός, στρατιωτικός βετεράνος, υποστηρικτής ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος. Ως συνιδρυτής της Archewell, επικεντρώνεται στην πρόκληση συστημικών αλλαγών σε όλες τις κοινότητες μέσω μη κερδοσκοπικής εργασίας καθώς και ενεγοποίησης. Ολόκληρη η εταιρεία είναι ενωμένη πίσω από τη βαθιά πεποίθηση ότι η συμπόνια είναι η καθοριστική πολιτιστική δύναμη του 21ου αιώνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αφιερώσει το έργο της ζωής του στην προώθηση αιτιών που είναι παθιασμένοι. Είναι ο ιδρυτής της Invictus Games, μια πλατφόρμα για όσους έχουν υποστεί κάποιον τραυματισμό και χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως μέρος της αποκατάστασης τους, καθώς και της Travalyst, μιας μη κερδοσκοπικής οντότητα που αποτελείται από πολλά από τα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμο.»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#πρίγκιπας Χάρι #δουλειά #σύμβουλος #Εταιρεία

Best of Internet