ΔΙΕΘΝΗ
24/03/2021 23:11

Μοντέλο του OnlyFans πουλάει αντίγραφα του κόλπου της

Ένα μοντέλο του OnlyFans ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι θα πουλήσει ακριβή αντίγραφα του κόλπου της με τη μορφή ενός σεξουαλικού παιχνιδιού.

Μοντέλο του OnlyFans πουλάει αντίγραφα του κόλπου της
Μοντέλο του OnlyFans πουλάει αντίγραφα του κόλπου της
Ανάγνωση:

Η Κολομβιανή Αΐντα Κορτές δήλωσε χθες (23 Μαρτίου) στα 2,5 εκατομμύρια οπαδούς της Instagram ότι θα ξεκινήσει μια σειρά από σεξουαλικά παιχνίδια που αναπαράγουν το ακριβές σχήμα του κόλπου της.

Το 25χρονο μοντέλο από το βόρειο τμήμα του Σανταντέρ ισχυρίζεται ότι το μηνιαίο της εισόδημα από τους συνδρομητές της ανέρχεται σε περίπου 25.000 ευρώ.

Στο βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από 300.000 φορές, απευθυνόμενη στους ακολούθους της, λέει:

«Σας φέρνω κάτι καινούριο που θα σας αρέσει και είναι ότι πρόκειται να εγκαινιάσω πολύ σύντομα πωλήσεις αντιγράφων του κόλπου μου ως σεξουαλικό παιχνίδι. Το καλούπι θα είναι ακριβώς το ίδιο με τον κόλπο μου για να το απολαύσετε.

Με την πρόθεση να σας κάνω ευτυχισμένους και να συνεχίσω να σας κάτι από τον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο, αποφάσισα να καινοτομήσω. Σε συνεργασία ​με ένα εργαστήριο, είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας του καλουπιού. Θα κυκλοφορήσει σε έναν μήνα.»

A post shared by 🎤 AIDA CORTES ⚡️ (@aidacortesll_)

Το βίντεο έχει λάβει σχεδόν 1.500 σχόλια, με πολλά άτομα να ρωτούν πού μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι και πόσο θα κοστίσει.

Το OnlyFans είναι ένας ιστότοπος, όπου κανείς μπορεί να πουλήσει το περιεχόμενό του μέσω πληρωμένων μηνιαίων συνδρομών και είναι πολύ δημοφιλές στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας ενηλίκων και γυμναστικής.

Πηγή: Daily Star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΛΠΟΣ ONLYFANS ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ