Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων «A OK Walker Autoworks» φέρθηκε τόσο άκομψα στον υπάλληλό του, Αντρέας Φλάτεν, όταν ο δεύτερος πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από το πόστο του.

Ο Φλάτεν, που ήταν διευθυντής στην εταιρεία επισκευής αυτοκινήτων, ήρθε σε ρήξη με το αφεντικό του σχετικά με το πότε θα μπορούσε να φεύγει από τη δουλειά ώστε να παραλαμβάνει το παιδί του από την ημερήσια φροντίδα.

Τα οφειλόμενα στον παραιτηθέντα υπάλληλο ανέρχονταν σε 915 δολάρια (777 ευρώ) και ο ιδιοκτήτης, Μάιλς Γουόκερ, του είχε υποσχεθεί ότι θα του τα δώσει με το που μπει το 2021. 

Ο χρόνος περνούσε και ο Φλάτεν  υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, το οποίο επιβεβαίωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι είχε επικοινωνήσει τρεις φορές με το συνεργείο για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Τότε, ο Γουόκερ νευρίασε και τον ξεπλήρωσε... με 91.500 μονόλεπτα νομίσματα καλυμμένα με λάδι μηχανής έξω από το σπίτι του. 

Η Α OK Walker Autoworks δεν έχει σχολιάσει δημοσίως το περιστατικό, όμως, στον ιστότοπό της, λέει: «Ναι δεχόμαστε τα μονόλεπτα κέρματα ως πληρωμή! Είναι μετρητά ρε ζωντόβολα».

My boyfriends last paycheck delivered at the end of the driveway in pennies....at 8pm on a Friday. His last day was in...

Δημοσιεύτηκε από Olivia Oxley στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

«Πληρώθηκε - αυτό είναι που έχει σημασία», φέρεται να είπε ο Γουόκερ. 

Ο άτυχος μηχανικός είπε ότι είναι αναγκασμένος να καθαρίσει ένα-ένα τα λαδωμένα νομίσματα.

Ο ίδιος είπε ότι έχει προσπαθήσει να καθαρίσει τα νομίσματα σε μια μεγάλη μπανιέρα με νερό, σαπούνι και ξύδι, χωρίς επιτυχία, και ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε το λάδι είναι να τα σκουπίσει το καθένα ξεχωριστά.

Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να καθαρίσει περίπου 5 δολάρια.

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά για χρήματα για τα οποία έχω ήδη δουλέψει», είπε στο κανάλι Fox 5.

(Με πληροφορίες από New York Times, SkyNews

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA