Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στον εναέριο χώρο του Παναμά, όταν ένας κεραυνός χτύπησε ένα αεροπλάνο Boeing 737 MAX με 140 επιβάτες.

Το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 30.000 ποδιών και είχε ξεκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο Τοκουμέν του Παναμά, όταν ξαφνικά ένας κεραυνός το χτυπά στο ρύγχος του.

Τις στιγμές κατέγραψε κάμερα η οποία βρισκόταν μέσα στο πιλοτήριο. Οι πιλότοι που εκείνη την ώρα είχαν συνηθίσει να πετούν στο απόλυτο σκοτάδι, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και συνεχίζουν κανονικά τη διαδικασία της προσγείωσης.

Ευτυχώς, για όλους δεν υπήρξαν παραπάνω προβλήματά αφού το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο μηχανικός του αεροσκάφους μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας που έζησε φαίνεται να δήλωσε ότι «Τρόμαξα πολύ. Φυσικό, είναι. Ωστόσο, έχουμε εκπαιδευτεί για παρόμοιες καταστάσεις και δεν ήταν η πρώτη φορά που έζησα ένα χτύπημα κεραυνού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA