Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Αρκούρι ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο Μπόρις Τζόνσον διατηρούσαν σχέση την περίοδο 2012-2016, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, μητέρα των 4 παιδιών τους. Η επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι είχαν μια αμοιβαία «σωματική και πνευματική έλξη» και πως κοιμήθηκαν μαζί σε ένα διαμέρισμα, το οποίο διέθετε και στύλο χορού. Σύμφωνα με την Sunday Mirror, ο Τζόνσον δείπνησε της σε ένα εστιατόριο, λέγοντας: «Θέλω να βγαίνω μαζί σου, είσαι η μοναδική Αμερικανίδα που μου άρεσε ποτέ».

Η Αρκούρι ισχυρίστηκε ότι συναντούσε τον Τζόνσον μια φορά την εβδομάδα και αρκετές φορές του έστελνε τόπλες φωτογραφίες της. «Τον αγάπησα. Τον λάτρευα», είπε. Η σχέση της με τον Τζόνσον, ο οποίος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου την εποχή εκείνη, διήρκεσε από το 2012 έως το 2016, σύμφωνα με την ίδια.

Η επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της λίγες ώρες πριν εκείνος καθίσει μεταξύ της συζύγου του και της πριγκίπισσας Άνν κατά την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 και πρόσθεσε πως αντάλλαξαν σεξουαλικά μηνύματα, ακόμα κι όταν ο Τζόνσον είχε δημαρχιακές υποχρεώσεις. Το ζευγάρι συναντήθηκε αρχικά το 2011 όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια επιχειρήσεων.

Αντάλλαξαν αριθμούς και πήγαν για ένα ποτό σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου. Τότε, ο Τζόνσον την παρακάλεσε να πάει στο σπίτι μαζί της, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Αρκούρι. Στη συνέχεια, οι δυο τους είχαν τακτικές συναντήσεις τα επόμενα τέσσερα χρόνια και φέρεται να έστειλε ο ένας στον άλλον σεξουαλικά μηνύματα.

Ο μετέπειτα πρωθυπουργός της Βρετανίας μίλησε σε τεχνολογικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Αρκούρι, η οποία έλαβε περισσότερα από 100.000 λίρες από επιχορηγήσεις. Μια ανώτερη αρχή του δήμου του Λονδίνου θα εξετάσει τώρα εάν ο πρωθυπουργός παραβίασε τις αρχές της δημόσιας ζωής αναφορικά με το εάν της δόθηκε «προνομιακή μεταχείριση» και εάν υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων.

Πηγή: Daily Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA