Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εύχομαι να πεθάνεις στη γέννα» ήταν μεταξύ των χυδαίων μηνυμάτων που είχε δεχθεί η YouTuber, Μάντι Λάμπερτ, από το Τέξας, όταν έγινε γνωστό ότι έμεινε έγκυος ενώ ήταν μόλις 13 ετών.

«Όταν έμεινα έγκυος, φοβόμουν τόσο πολύ τις αρνητικές αντιδράσεις. Και ήταν όντως πολλές, δέχθηκα πολύ μίσος» περιγράφει η 17χρονη σήμερα Μάντι.

«Όλοι είχαν κάτι να πουν, κανείς δεν σκεφτόταν πριν μιλήσει. Μου έλεγαν “θα καταστρέψεις τη ζωή σου”. Κάποιοι μου έστελναν μέχρι και τη διεύθυνση από κλινικές για να κάνω έκτρωση όταν ήμουν επτά μηνών έγκυος και κάποιος μου είχε πει “εύχομαι να πεθάνετε και οι δύο στη γέννα» σοκάρει η νεαρή μητέρα.

«Πήρα αυτό το μίσος και το ανέστρεψα. Είπα ότι εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου και θα τους δείξω ότι είμαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο» συνεχίζει η Μάντι.

Όπως λέει, ο ερχομός της κόρης της, Έβερλι, πριν από τρία χρόνια της έσωσε τη ζωή. «Δεν μου άλλαξε απλά τη ζωή, με έσωσε. Πριν μείνω έγκυος πάλευα με την κατάθλιψη και είχα προσπαθήσει να αυτοκτονήσω. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, βρήκα το νόημα στη ζωή μου» εξηγεί.

Η Μάντι έφτιαξε το κανάλι της στο YouTube αφότου γέννησε την Έβερλι και περιγράφει τη ζωή της ως έφηβη μητέρα. Το πρώτο της ποστ έγινε viral και πια μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA