Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξάλλου, ο δισεκατομμυριούχος συμβίος της Κλερ Ελίζ Μπουσέρ, γνωστής ως Γκράιμς, έχει πιθανώς τις περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε στη γη να κάνει αυτές τις επιθυμίες πραγματικότητα.

Με ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη, η 33χρονη μουσικός έγραψε: «Έτοιμη να πεθάνω με την κόκκινη λάσπη του Άρη κάτω από τα πόδια μου».

Μαζί με την ανακοίνωση στο Instagram, η Καναδέζα, η οποία έχει ένα μωρό με τον Μασκ, που ονομάζεται X Æ A-Xii, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της να στέκεται κάτω από δύο γερανούς φορώντας floral κολάν, μεγάλες μαύρες μπότες και μια κόκκινη φούστα.

https://www.instagram.com/p/CNDuWVdM1Nh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Γκράιμς διατηρεί σχέση με τον 49χρονο μεγιστάνα από το 2018 όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στο ετήσιο Met Gala.

Η ίδια είχε πει προηγουμένως ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στον Άρη όταν φτάσει τα 50, ακόμη και αν πρόκειται να κάνει χειρωνακτική εργασία μέχρι να πεθάνει, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Μασκ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην επαναστατική εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, αλλά τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει εκτοξευθεί μέσα από τις εξελίξεις της εταιρείας του SpaceX.

Τελικά η πρωταρχική αποστολή για το SpaceX είναι να μεταφέρει τους ανθρώπους στον Άρη.

Πηγή: Daily Star.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA