Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρωταγωνιστής της «Μαίρη Πόπινς», της κλασικής ταινία του 1964 δίπλα στην Τζούλι Άντριους, επιδίδεται συχνά σε αγαθοεργίες.

Ο ηθοποιός σταμάτησε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Υπηρεσία Κοινωφελούς Εργασίας στην κοινότητα του Μάλιμπου, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά τους πολίτες να βρουν θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Ο 95χρονος Βαν Ντάικ εξέπληξε μια ομάδα ατόμων που αναζητούν εργασία όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από την εγκατάσταση, μοιράζοντας χαρτονομίσματα από το ανοιχτό παράθυρο σε άτομα που περίμεναν στην ουρά για μια δουλειά.

Η γενναιόδωρη πράξη του έρχεται καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα αφού έχασαν τη δουλειά τους λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος ο Βαν Ντάικ θεωρείται ότι διατρέχει αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια λόγω της ηλικίας του, αλλά φαινόταν απτόητος και σε εξαιρετική διάθεση καθώς βοηθούσε όσους έχουν ανάγκη.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο ίδιος εθεάθη να κάνει τα καθημερινά του ψώνια. Αργότερα σταμάτησε σε μια τράπεζα για να τραβήξει χρήματα και να τα διανείμει στους αναξιοπαθούντες.

Ο Ντικ Βαν Ντάικ ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1950. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες και τηλεοπτικούς ρόλους για αρκετές δεκαετίες. 

Είναι παντρεμένος από το 2012 με τη δεύτερη σύζυγο Αρλίν Σίλβερ, η οποία είναι 46 ετών, δηλαδή σχεδόν μισό αιώνα νεότερή του.

Πηγή: Daily Mail.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA