Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίπληξη δέχθηκαν από την Αρμόδια Αρχή για τις διαφημίσεις (ASA) οι αδερφές Βακίλι, που έγιναν γνωστές από τη συμμετοχή τους στο βρετανικό ριάλιτι «Love Island» επειδή παραβίασαν τους κανόνες περί χορηγούμενου ποστ.https://www.instagram.com/p/CMR9WEOhC5i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Instagram τις banαρε μετά την προειδοποίηση της ASA και πια δεν μπορούν να ανεβάσουν τέτοιου είδους περιεχόμενο αν δεν περιέχει ξεκάθαρη σήμανση ότι πρόκειται για διαφημιστική ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CKoQ5qkBLsw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χορηγούμενο ποστ αφορούσε την εταιρεία Select Fashion, με την οποία οι δύο αδερφές έχουν συμβόλαιο. Ειδικότερα, η Άννα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία η ίδια και η αδερφή της φορούσαν ρούχα της εταιρείας με τη λεζάντα «διαφορετικές αλλά ίδιες» και το brandname χωρίς όμως τη λέξη «διαφήμιση» που πρέπει να συνοδεύει τις χορηγούμενες αναρτήσεις». Το ποστ υπάρχει πια διορθωμένο.

https://www.instagram.com/p/CJbzuvkh_jK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Select Fashion δήλωσε ότι ήταν λάθος των δύο μοντέλων και υποσχέθηκε να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο και οι χορηγούμενες αναρτήσεις της να έχουν την κατάλληλη σήμανση.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA