Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 28χρονη Καλίν Γουάνγκλ από το Όρεγκον «έπιασε» τη Νέσι παρακολουθώντας το streaming από τη λίμνη της Σκωτίας. Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνεται «κάτι» να κινείται για λίγα λεπτά στην επιφάνεια της λίμνης και έπειτα να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο.

Το βίντεο που χαρακτηρίστηκε ως «το καλύτερο δυνατό» έγινε δεκτό στο επίσημο αρχείο εμφανίσεων του Τέρατος του Λοχ Νες και είναι είναι το πέμπτο αυτή τη χρονιά.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2389098.html

«Είναι μεγαλύτερο από κάθε πλοίο που έχω δει από webcam. Για μένα είναι σίγουρο ότι πρόκειται για κάποιο μεγάλο ζώο που κινείται κάτω από την επιφάνεια του νερού» περιγράφει η Καλίν.

«Είναι από τα καλύτερο βίντεο που έχουμε δει ποτέ» λέει ο Γκάρι Κάμπελ, από το επίσημο αρχείο των εμφανίσεων της Νέσι. «Σχεδόν το ένα τέταρτο των αναφορών γίνονται δεκτές στο αρχείο. Για το βίντεο της Καλίν Γουάνγκλ δεν υπάρχει κάποια προφανής εξήγηση και έτσι με χαρά το περιλαμβάνουμε στις επίσημες εμφανίσεις της Νέσι» προσθέτει.

Η Καλίν είναι πεπεισμένη ότι κατέγραψε σε βίντεο τη Νέσι. «Είδα το βίντεο πάρα πολλές φορές. Μου έκανε εντύπωσε ότι αφότου εμφανίζεται στο νερό, μετά εξαφανίζεται. Πιστεύω 100% στη Νέσι. Υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω που δεν ξέρουμε» λέει.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA