Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας στην πολιτεία Νιου Μέξικο των ΗΠΑ, πήγε να ψωνίσει σε τοπικό σούπερ μάρκετ και γυρνώντας αντίκρισε ένα πολύ μεγάλο σμήνος μελισσών στο αυτοκίνητό του. Ο αριθμός ξεπερνούσε τις 15.000. 

Σημειώνεται, ότι ο άνδρας άφησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ μόνο για δέκα λεπτά, σύμφωνα με τους New York Times. 

To πλέον αξιοπρόσεχτο όμως της ιστορίας είναι ότι ο άνδρας αντιλήφθηκε το σμήνος καθ' οδόν. Στον δρόμο πρόσεξε τις 15.000 μέλισσες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. 

Ο Τζέσε Τζόνσον (χομπίστας μελισσοκόμος) και οι συνάδελφοί του πυροσβέστες που έφτασαν επιτόπου βοήθησαν τον άντρα να αφαιρέσει τις μέλισσες από το Ι.Χ. του και να τις βάλει σε ένα άδειο κουτί.

Οπως εξήγησε, το σμήνος των μελισσών μαζί με τη βασίλισσά τους πιθανότατα έψαχναν ένα νέο σπίτι - κάτι που τις καθιστά πιο υπάκουες και ευκολότερες στο χειρισμό, καθώς δεν υπερασπίζονται την φωλιά τους.

«Ενας τύπος δέχτηκε τσίμπημα στο χείλος και τον κοροϊδεύαμε το επόμενο πρωί», είπε ο Τζόνσον στους Times.

Οι μέλισσες εν τέλει τοποθετήθηκαν σώες σε κυψέλη και μεταφέρθηκαν ασφαλείς σε άλλο σημείο. 

Bee Swarm that Invaded Parked Car is Safely Relocated by Off-duty Firefighter An off-duty Las Cruces firefighter used...

Δημοσιεύτηκε από Las Cruces Fire Department στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Πηγή: New York Times 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA