Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νικόλ είχε φτάσει σε σημείο να πίνει σφηνάκια βότκας το πρωί, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης και πια κατάφερε να γίνει πετυχημένο μοντέλο εσωρούχων σε Instagram και OnlyFans.

Ο εθισμός της στο αλκοόλ ξεκίνησε το 2010 όταν προσπαθούσε να ισορροπήσει μεταξύ δύο δουλειών και οικογένειας, έχοντας ήδη μία κόρη. Όπως λέει, για σχεδόν ένα χρόνο αντί για πρωινό, έπινε βότκα με αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά. «Είχα χάσει τον έλεγχο, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι χωρίς αλκοόλ» θυμάται.

«Δεν ξέρω πώς επιβίωσα. Δεν έτρωγα τίποτα όλη μέρα, έπινα μόνο βότκα και ένιωθα κενή» συγκλονίζει. «Θα έκανα τα πάντα για την κόρη μου αλλά ο εαυτός μου δεν είχε καμία σημασία» τονίζει.

«Κάθε μέρα έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπινα, αλλά πάντα ξανακυλούσα γιατί ήταν ευκολότερο από το να ασχοληθώ με την πραγματικότητα των συζυγικών και συναισθηματικών μου προβλημάτων» προσθέτει.

https://www.instagram.com/p/CKZJaCusuj0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Δεκέμβριο του 2010 μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και τον Νοέμβριο του 2013, ούσα νηφάλια ακόμα, απέκτησε το δεύτερό της παιδί.

Ωστόσο εξακολουθούσε να έχει προβλήματα με τη διατροφή της και ένιωθε μόνιμα κουρασμένη. Έτσι τον Μάιο του 2018, στα 37 της πια αποφάσισε να αλλάξει τελείως τρόπο ζωής. Άρχισε να γυμνάζεται, διάβασε βιβλία αυτοβοήθειας και άλλαξε διατροφικές συνήθειες.

https://www.instagram.com/p/CMSQvfPsSjO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όσο άλλαζε το σώμα μου, άλλαζα και εγώ, γινόμουν πιο δυνατή» περιγράφει. Τον περασμένο Μάρτιο, η Νικόλ αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το personal training.

Παράλληλα άρχισε να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της με εσώρουχα σε Instagram, OnlyFans και TikTok και πολύ γρήγορα έγινε δημοφιλής.

Πλέον βγάζει αρκετά χρήματα και όπως λέει «τα παιδιά μου έχουν μία μητέρα που είναι πια ευτυχισμένη».

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA