Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αγάπη του Ντόναλντ Τραμπ για το «junk food» αναφέρεται μεταξύ άλλων  ο πρώην σωματοφύλακας του μεγιστάνα, Κέβιν ΜακΚέι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Dailymail.

Ο ΜακΚέι εργάστηκε για τον Τραμπ  για πέντε χρόνια από το 2007 μέχρι και το 2012, όταν και ο μεγιστάνας τον απέλυσε.

Ο Κέβιν ΜακΚέι ήταν το «δεξί χέρι» του Τραμπ στη Σκωτία, όπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ οραματιζόταν και προσπαθούσε να φτιάξει  το γήπεδο γκολφ των ονείρων του, στο Μπάλμεντι, κοντά στο νησί Λιούις, τον τόπο γέννησης της μητέρας του.

Μάλιστα ο ΜακΚέι στέκεται σ’ ένα παράπονο που έχει ακόμα από τον Τραμπ αφού όπως λέει του χρωστάει ακόμα 130 δολάρια, τα οποία ξόδεψε για ν’ του αγοράσει McDonald’s.

«Μου χρωστάει ακόμα λεφτά για  McDonald's. Μου είπε ότι θα με ξεπλήρωνε, αλλά δεν το έκανε ποτέ».

«Για μεγάλο διάστημα κατά το οποίο εργαζόμουν γι’ αυτόν, σκεφτόμουν  ότι θα πει «Κέβιν πάρε τα λεφτά που σου χρωστάω, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ».

«Πίστευα ότι είναι ένας εντάξει τύπος, όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά όπως όλοι έχουμε δει, δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του».

Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα με τον Κέβιν ήταν το 2008 και ο Τραμπ κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Αμπερντίν, αφού είχε επισκεφθεί το αγαπημένο του γήπεδο γκολφ.

«Οδηγούσαμε από την ιδιοκτησία του κ. Τραμπ και μόλις περάσαμε τη γέφυρα του Ντον, μου ζήτησε να σταματήσουμε στα McDonald's για ν’ αγοράσει φαγητό για το ταξίδι της επιστροφής στη Νέα Υόρκη».

«Ήμασταν μία αυτοκινητοπομπή έξι Range Rover με περίπου 15 άνδρες εντός. Ο κ. Τραμπ δεν είχε πάνω του στερλίνες και με ρώτησε εάν μπορούσα να του δώσω μετρητά», αναφέρει στη συνέντευξή του ο ΜακΚέι.

«Του είπα "σίγουρα" και πήρε απ’ όλους παραγγελίες, περίπου 20 cheeseburger με πατάτες και 10-15 κόκα κόλες».

«Νομίζω ότι ο κ. Τραμπ παρήγγειλε δύο cheeseburger με πατάτες και μία κόκα κόλα λάιτ. Αυτή ήταν η συνηθισμένη παραγγελία και πάντα ήθελε να έχει McDonald's στα ταξίδια με το ιδιωτικό του αεροσκάφος», προσέθεσε ο σωματοφύλακας.

«Μού κόστισε 95 στερλίνες στο σύνολο και ο κ. Τραμπ μου είπε «θα τα πάρεις πίσω. Ήταν ένα σημαντικό ποσό καθώς κέρδιζα 2.000 στερλίνες το μήνα (2.700 δολάρια), ενώ εργαζόμουν για τον κ. Τραμπ».

«Δεν άκουσα ποτέ ξανά γι’ αυτό. Έπρεπε να τον έχω ρωτήσει για τα λεφτά αλλά το άφηνα «κάτω από το χαλί» τότε», κατέληξε ο Κέβιν ΜακΚέι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA