Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο πιλότοι βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα από συντριβή αεροπλάνου που έλαβε χώρα στα πλαίσια ενός πολυτελούς πάρτι στο Μεξικό, που γινόταν για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού.

Το τραγικό συμβάν συνέβη πάνω από την Καραϊβική Θάλασσα και συγκεκριμένα, στη λιμνοθάλασσα Nichupte, στα ανοικτά των ακτών της πόλης του Κανκούν. Οι δυο γονείς, διάφοροι συγγενείς αλλά και φίλοι παρακολουθούσαν την γιορτή στον ουρανό, λίγες στιγμές πριν από το τρομακτικό δυστύχημα. Το αεροπλάνο νοικιάστηκε για την αποκάλυψη από μια εταιρεία που ονομάζεται Xomex και πραγματοποίησε ακροβατικά πάνω από το κεφάλι τους πριν από την ανακοίνωση του φύλου.

Τα αεροσκάφη εξαφανίστηκαν κάτω από τα κύματα και παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένοι. Τα τοπικά ΜΜΕ έδωσαν πληροφορίες αναφορικά με τον αριθμό των ατόμων στο αεροσκάφος τύπου Cessna, υποδηλώνοντας ότι το πλήρωμα αποτελείται από δύο έως τέσσερα άτομα. Το ναυτικό βοήθησε τα θύματα, σύμφωνα με το μεξικανικό πρακτορείο ειδήσεων Debate.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος και ο συνεργάτης ανακτήθηκαν και οι δύο από το νερό, αλλά ο ένας πέθανε κατά τη διάσωση και ο άλλος στη ξηρά παρά το ότι πρόλαβε να λάβει πρώτες βοήθειες. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ξεκίνησε έρευνα για το τι προκάλεσε το ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA