Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώ βρισκόμαστε κοντά -λιγότερο ή περισσότερο- στο τέλος της πανδημίας και -θεού θέλοντος- τα ταξίδια θα ξαναμπούν στη ζωή μας, μία αεροσυνοδός μας λέει τι θα πρέπει να προσέξουμε επιστρέφοντας στα αεροπλάνα

Έτσι, προειδοποιεί να μην αποκοιμηθούμε ποτέ ακουμπώντας το κεφάλι στα παράθυρα του αεροπλάνου, καθώς είναι από τα πιο βρώμικα μέρη του αεροσκάφους. Πρέπει πάντα να απολυμαίνουμε τα τοιχώματα, τα παράθυρα και το «τραπεζάκι» στα καθίσματα.

«Αν υπήρχε ειδικός φωτισμός για να δείτε όλα τα μικρόβια μπαίνοντας σε ένα αεροπλάνο, νομίζω ότι θα παθαίνατε πανικό!» λέει στο Reader’s Digest η -εδώ και 24 χρόνια- αεροσυνοδός, Λίντα Φέργκιουσον.

«Οι επιβάτες βήχουν και φτερνίζονται ή ακουμπούν με βρώμικα χέρια όλες αυτές τις επιφάνειες. Δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε τις επιφάνειες δίπλα από τα παράθυρα, τα ίδια τα παράθυρα και τα «τραπεζάκια» χωρίς να απολυμαίνετε πρώτα. Ο κανόνας μου είναι να μη βάζω ποτέ τα χέρια μου στο πρόσωπο ή στο στόμα» λέει η Λίντα.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA