Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γερμανός Philipp Tanzer - γνωστός στη γκέι πορνογραφία ως Logan McCree - είναι σήμερα πυροσβέστης και μάχεται για να καταδείξει τις αρνητικές συνέπειες της βιομηχανίας στους ενήλικες και τα παιδιά.

Αν και αυτοπροσδιοριζόταν ως γκέι μέχρι τα 32 του, στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη σεξουαλικότητά του και έκανε σχέση με μια γυναίκα.

Σε ηλικία 43 ετών, ο Tanzer ζει στα Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου ευελπιστεί να κερδίσει έδρα στις εκλογές, τον ερχόμενο Μάιο, με το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα.

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους κατεβαίνω με το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα ήταν η εμπειρία μου και το να βοηθήσω τους ανθρώπους να μάθουν από αυτή», δήλωσε ο Tanzer σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Το πορνό δεν είναι πρόβλημα των ανδρών. Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια καταναλώνουν πορνογραφία και υποφέρουν εξίσου από την επίδρασή της.

Το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα αντιπροσωπεύει καλύτερα τις απόψεις μου για τη ζωή και την κοινωνία».

«Με ώθησαν να προσδιορίσω τον εαυτό μου ως κάτι που δεν ήμουν»

«Όταν ήμουν νεότερος δεν ήμουν ξεκάθαρος για το τι δρόμο θα ακολουθούσα», έχει υποστηρίξει ο Tanzer. «Με ώθησαν να προσδιορίσω τον εαυτό μου ως κάτι που δεν ήμουν, στην ηλικία των 32».

Τον Μάρτιο, ο Tanzer επισήμανε, σε εκδήλωση του ακροδεξιού κόμματος, ότι δεν ισχύει ότι μισεί ή ότι δε σέβεται την LGBT+ κοινότητα.

«Ήμουν ένας γκέι ηθοποιός πορνό και ξέρω για τους αγώνες και τη σύγχυση της ενηλικίωσής μου. Δεν είμαι σίγουρος για τη σεξουαλικότητά μου και την ταυτότητά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα σχολεία επιβάλουν τον LGBT+ τρόπο ζωής στα παιδιά»

Στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε, μάλιστα, ότι υποστηρίζει πλήρως τη στάση του κόμματος σχετικά με την «απομάκρυνση των ομοφυλοφίλων και την επιβεβαίωση της κακοποίησης από το σχολείο», ενώ ισχυρίστηκε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου «επιβάλει τον τρόπο ζωής των LGBT+ και την πορνογραφία στα παιδιά».

Ο Tanzer ανέφερε, παράλληλα, ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση» σωστό να επιβεβαιώνουμε την ταυτότητα των ΛΟΑΤ+ ατόμων, αλλά και πως ώθησε τον εαυτό του να γνωρίσει γυναίκες, επειδή ένιωθε ότι κάτι έλειπε στη ζωή του.

Σημειώνεται ότι το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα είναι ένα αντι-φεμινιστικό και ομοφοβικό κόμμα, που υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν από μια «μαμά και έναν μπαμπά», ώστε να μπορούν να έχουν ανδρικά και θηλυκά πρότυπα, ενώ αντιτίθεται στη νομοθεσία για εγκλήματα μίσους

Πηγή: avmag.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA