Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μου έστελνε μηνύματα όλη την ώρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου του», είπε στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Ορκίστηκε την αιώνια αγάπη του για μένα, μου είπε ότι θα με αγαπούσε για το υπόλοιπο της ζωής του. Μου υποσχέθηκε πως θα έχω το δικό μου διαμέρισμα και ότι ποτέ δεν θα με αφήσει. Για να επανορθώσει, με πλήρωσε για να κάνω διακοπές πέντε αστέρων με την καλύτερη φίλη μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του», λέει η Βραζιλιάνα, η οποία προσθέτει ότι αφού είδε ότι ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκε, αποφάσισε να χωρίσει.

Το μοντέλο έμεινε έγκυος και όταν προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας, εκείνος δεν ήθελε να μάθει τίποτα και παρόλο που σήμερα υπάρχει ποινική έρευνα σχετικά με την πατρότητα του, ο ίδιος διατηρεί την ανωνυμία του.

«Δεν πίστευα ότι θα το πάρει τόσο άσχημα, γιατί ήταν αυτός που μιλούσε για παιδιά. Προσπαθήσαμε να συμφωνήσουμε ότι δεν θα είχε φυσική παρουσία, αλλά ότι επρόκειτο να συμβάλει οικονομικά. Σε τρεις μήνες, η σύζυγός του ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και από τότε ενεργούσε σαν να μην υπήρχα και δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον. Ποτέ δεν μου τηλεφώνησε ούτε μου ζήτησε μια φωτογραφία του παιδιού του ή οτιδήποτε άλλο. Στους έξι μήνες εγκυμοσύνης, ένα άτομο που εργάζεται γι' αυτόν επικοινώνησε μαζί μου και μου πρόσφερε μια συμφωνία: θα μου έδινε ένα σταθερό ποσό, αλλά ποτέ δεν θα έλεγε ποιος είναι ο πατέρας. Το ποσό ήταν γελοίο», προσθέτει η Πινέιρο.

«Αποφάσισα να προσλάβω δικηγόρο και μαζί προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του για να κάνουμε ένα τεστ πατρότητας, αλλά προέβαλε δικαιολογίες για να μην το κάνει. Έτσι, πήγα στον δικαστή και οι δικηγόροι μου έχουν στείλει επιστολή στον σύλλογό τους, ενημερώνοντάς τους για τα πάντα», κατέληξε η Βραζιλιάνα καλλονή.

«Με χρησιμοποίησε, αλλά δεν τον χρειάζομαι»

«Έχω καταλάβει ότι είναι εντελώς διαφορετικός από τον άνθρωπο που γνώρισα για πρώτη φορά. Κοίταξα και πάλι τα μηνύματα που μου έστειλε για πρώτη φορά, πώς με ερωτεύτηκε, πως μου έλεγε ότι δεν θα φύγει ποτέ και θα είναι στο πλευρό μου για πάντα. Ήταν μαζί μου όταν τον βόλευε, αλλά μόλις έμεινα έγκυος, με άφησε μόνη. Νιώθω ότι με χρησιμοποίησε, αλλά δεν τον χρειάζομαι. Είμαι ευχαριστημένη με το μωρό μου και τον εαυτό μου. Αυτός χάνει.»

Το μοντέλο αποκάλυψε η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο ποδοσφαιριστής της έστειλε ένα μήνυμα το 2018. Επί σχεδόν έναν χρόνο αντάλλασσαν μηνύματα μέχρι να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο.

«Με αντιμετώπισε σαν τη γυναίκα του και ήθελε να είναι μαζί μου τόσο πολύ. Ήξερα ότι είχε μια σχέση, γι' αυτό δεν ήμουν σίγουρη αν θα έπρεπε να τον βλέπω, παρόλο που ένιωσα μια ισχυρή σχέση μαζί του που δεν μπορούσα να αποφύγω.»

«Συνήθιζε να μου λέει να μην ανησυχώ για τη σχέση του, γιατί έφτασε στο τέλος. Έμαθα ότι την ήξερε χρόνια. Είπε ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό.»

Ο παίκτης έλεγε στη μετέπειτα σύζυγό του ότι προπονείτο ή έπαιζε, αλλά αντ' αυτού ήταν ερωτευμένος με την Πινέιρο. «Σχεδόν κάθε μέρα μετά την προπόνηση βλέπαμε ο ένας τον άλλον. Τρώγαμε μεσημεριανό γεύμα σε ένα φανταχτερό εστιατόριο ή ερχόταν σπίτι μου. Ήμουν έκπληκτη από την προσοχή που μου έδινε. Πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί μου απ' ότι με εκείνη. Μου είπε ότι αυτό που είχαμε δεν ήταν μόνο αγάπη, αλλά μια σύνδεση, η ισχυρότερη που είχε βιώσει ποτέ. Φερόταν σαν να μην υπήρχε η συμβία του.»

Πηγή: The Sun.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA