Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αυτούς τους 15 μήνες της πανδημίας είναι πια γνωστό σε όλους ότι οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να ανατραπεί εντελώς σε περίπτωση που βρεθείς θετικός. Όσα λεφτά και χρόνο κι αν έχεις ξοδέψει, αρκεί ένα σύμπτωμα κορωνοϊού για να σε στείλει σε καραντίνα.

Αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αποδεκτό από τον 47χρονο Κέλι Σιλς από το Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα. Ο Σιλς θέλησε να πάει εκδρομή στη Disney World στο Ορλάντο και το όλο ταξίδι είχε ένα μεγάλο χρηματικό αντάλλαγμα, καθώς, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε αργότερα, είχε ξοδέψει πολλά λεφτά.

Τόσα που μάλλον του δόθηκε η εντύπωση ότι δεν θα τον πειράξει κανείς και δεν πρόκειται τίποτα να του χαλάσει την εμπειρία. Έτσι, όταν βρέθηκε στην είσοδο του θεματικού πάρκου, πέρασε την είσοδο χωρίς να του γίνει θερμομέτρηση. Αφού προχώρησε και βρέθηκε σε ένα εστιατόριο, τον ακολούθησαν οι άντρες ασφαλείας για να του ζητήσουν να αποχωρήσει και να πάει να θερμομετρηθεί.

«Ξόδεψα 15.000 για να έρθω εδώ»

Ο Σιλς αρνήθηκε, προέβαλλε αντίσταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία του Ορλάντο για να τον συλλάβει. Εκείνη τη στιγμή είναι που κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του, ήταν όμως πια αργά. 

«Θα σας το κάνουν στη φυλακή κύριε» του απάντησαν οι αστυνομικοί καθώς τον οδηγούσαν στο τμήμα του Orange County στο Disney Springs, με τον Σιλς να μη σταματά να φωνάζει «Ξόδεψα 15.000 δολάρια για να έρθω εδώ». Μετά την παράδοση του στο τμήμα, στον Σιλς αποδόθηκε η κατηγορία της παράνομης εισβολής σε χώρο και η υπόθεση του θα οδηγηθεί ενώπιον του νόμου.

https://www.youtube.com/watch?v=qRGzASJQ2oQ
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA