Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρτα Τεμίντο, η υπουργός Υγείας της Πορτογαλίας που ασκεί κατά το τρέχον εξάμηνο την εναλλασσόμενη προεδρία της ΕΕ, θα προεδρεύσει της συνεδρίασης, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, «μετά τη δημόσια ανακοίνωση των συμπερασμάτων της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης Αξιολόγησης Κινδύνου του ΕΜΑ για την ασφάλεια του εμβολίου της AstraZeneca», δήλωσε μια εκπρόσωπος της πορτογαλικής προεδρίας στο Twitter.https://twitter.com/2021PortugalEU/status/1379738941667094531?ref_src=twsrc^tfw

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη, συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19. Η διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου θα έχει θέμα «τα συμπεράσματα», στα οποία κατέληξε η έρευνα για τα περιστατικά θρομβώσεων.

H παγκόσμια αναστάτωση προκλήθηκε μετά από δηλώσεις ανώτερου αξιωματούχου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, την Τρίτη, ο οποίος μίλησε για σύνδεση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca και των θρομβώσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA