Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τάιγκερ Γουντς: Καμιά κατηγορία εναντίον του για το τροχαίο, παρότι επιτάχυνε κατά 99%!

Καμιά κατηγορία δεν αντιμετωπίζει ο Τάιγκερ Γουντς για το τρομακτικό ατύχημα που προκλήθηκε όταν επιτάχυνε στα 87 μίλια ανά ώρα σε μια ζώνη με όριο τα 45 μίλια την ώρα

Ο σερίφης Άλεξ Βιλανουέβα ανέφερε ότι οι αστυνομικοί είχαν καθορίσει την αιτία της συντριβής, αλλά έλαβαν την άδεια του Γουντς για να αποκαλύψουν πληροφορίες.

Ο σερίφης επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι η αιτία της συντριβής ήταν «οδήγηση με ταχύτητα μη ασφαλή με βάση την κατάσταση του οδοστρώματος.»

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Γουντς οδηγούσε με εκτιμώμενη ταχύτητα 84 έως 87 μίλια / ώρα σε ζώνη με όριο τα 45 μίλια / ώρα. Η τελική εκτιμώμενη ταχύτητα του γκόλφερ όταν χτύπησε το δέντρο ήταν 75 μίλια / ώρα, επιβεβαίωσε ο σερίφης.

Ένα μαύρο κουτί στο εσωτερικό του οχήματος διαπίστωσε επίσης ότι ο Τάιγκερ Γουντς επιτάχυνε σε ποσοστό 99% κατά τη στιγμή της συντριβής. 

Το τμήμα του σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες πρόσθεσε ότι δεν εκκρεμούν κατηγορίες ή μυνητήριες αναφορές εναντίον του αθλητή.

Ο Γουντς βρισκόταν στο σπίτι για να φιλοξενήσει το τουρνουά PGA του, όταν συνέβη το ατύχημα στις 23 Φεβρουαρίου. Οδηγούσε ένα SUV που του δάνεισε το τουρνουά όταν χτύπησε ένα ανυψωμένο κράσπεδο στο Rolling Hills Estates, λίγο έξω από το Λος Άντζελες.

Οι υπάλληλοι επιβεβαίωσαν ότι τον βοήθησαν να καθίσει λίγο και προσπάθησαν να τον βγάλουν από το όχημα σπάζοντας την ηλιοροφή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Γουντς ήταν «ζαλισμένος και μπερδεμένος», αλλά αργότερα απαντούσε σε ερωτήσεις στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης.

Το SUV διέσχισε δύο λωρίδες και ξερίζωσε ένα δέντρο σε ένα κατηφορικό σημείο, όπου έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία. 

Ο αθλητής βρίσκεται στη Φλόριντα, αναρρώνοντας από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, με το ΤΜΖ να αναφέρει ότι ο Γουντς χτύπησε το κεφάλι του τρεις έως τέσσερις φορές μέσα στο όχημα.

Πηγή: The Sun
 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Τροχαίο ατύχημα #Ατύχημα #Τάιγκερ Γουντς #γκολφ