Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μητέρα από το Merseyside αποκάλυψε την τρομακτική στιγμή όταν ο 12χρονος γιος της μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια της πάνω σε ένα φουσκωτό κάστρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γιος της μαζί με έναν φίλο του γύριζαν πίσω στο σπίτι όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από 2 άνδρες. Το μαχαίρωμα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με την αστυνομία η επίθεση δεν ήταν τυχαία αφού κατάφερε να συλλάβει έναν 20χρονο από την ίδια περιοχή. Παρ' όλα αυτά, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Η μητέρα περιγράφει σε βρετανικά ΜΜΕ ότι κυνήγησαν τον γιό της από το στενό που βρίσκεται πίσω από το σπίτι τους και τον παγίδευσαν πάνω σε ένα φουσκωτό κάστρο. Τότε ο ένας νεαρός τον κλώτσαγε και ο άλλος τον μαχαίρωνε στο πόδι.

Τον μαχαίρωναν μπροστά σε 14 παιδιά

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το θύμα στην κατάθεσή του ανέφερε ότι οι δύο δράστες μπήκαν μέσα στον κήπο του, την ώρα που γινόταν το πάρτι για τα γενέθλια της 8χρονης αδερφής του. Να σημειωθεί ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο 14 παιδιά.

Πηγή: dailymail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA