Μενού
pompeo
Μάικ Πομπέο | ΑΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ο Μάικ Πομπέο, πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Τραμπ, συμφώνησε με το Fox News ως συνεργάτης και σχολιαστής. «Ο Μάικ Πομπέο είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές φωνές της Αμερικής σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του αμερικανικού καναλιού καλωδιακής τηλεόρασης, Σούζαν Σκοτ. «Ανυπομονώ για τη συνεισφορά του σε όλο το φάσμα των πλατφορμών μας, ώστε η ξεχωριστή άποψή του να φτάσει στα εκατομμύρια των θεατών μας», πρόσθεσε.

«Ως τώρα πρώην διπλωμάτης και μέλος του Κογκρέσου, και σε αυτόν τον νέο ρόλο στα FOX News Media σκοπεύω να δώσω στους θεατές μια ειλικρινή, ψύχραιμη ματιά στις γεωπολιτικές και τις διεθνείς σχέσεις καθώς και στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο πλαίσιο του "η Αμερική Πρώτα", που βοήθησαν στη χάραξη της πορείας για μια άνευ προηγουμένου αμερικανική ευημερία και ασφάλεια», δήλωσε ο Πομπέο.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι επικερδείς για τον πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζον Μπόλτον, αφότου ορίστηκε ως σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ το 2018, αποκάλυψε ότι είχε κερδίσει μισθό 569.423 δολαρίων ως σχολιαστής για το Fox, σύμφωνα με την οικονομική δήλωσή του.

Το Fox προσέλαβε πρόσφατα και άλλους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ, όπως η πρώην γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακ Ένανι, ο πρώην οικονομικός σύμβουλος του τέως Αμερικανού προέδρου, Λάρι Κούνλοου, καθώς και η νύφη του, Λάρα Τραμπ.

Με πληροφορίες από nypost.com

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA