Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το photostory της ζωής του

Στιγμές από τη ζωή του Πρίγκιπα Φίλιππου από τη γέννησή του στην Κέρκυρα, ως το πλευρό της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου

AP Photos
AP Photos

Ο Φίλιππος, γεννήθηκε πριν από 100 χρόνια στην Κέρκυρα ως Πρίγκιπας της Ελλάδος και της Δανίας και έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή ως Δούκας του Εδιμβούργου.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β' υπήρξε ο γηραιότερος εν ενέργεια βασιλικός σύζυγος στη βρετανική ιστορία.

Image
AP Photos
Σεπτέμβριος του 1928 στη Ρουμανία. Από αριστερά η Πριγκίπισσα Φεντόρα, ο Βασιλιάς της Ρουμανίας Μιχαήλ, η μητέρα του Πριγκίπισσα Ελένη της Ελλάδας,η Πριγκίπισσα Ειρήνη της Ελλάδας, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Ελλάδας, ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και ο Πρίγκιπας Παύλος της Ελλάδας (AP Photos)
Image
AP Photos
29 Αυγούστου 1945 ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ναυτικής επίσκεψης στη Μελβούρνη της Αυστραλίας (AP Photos)

Image
AP Photos
Η -τότε- Πριγκίπισσα Ελισάβετ και ο Φίλιππος στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 1947 (AP Photos)

Image
AP Photos
10 Ιουλίου 1947 ο Φίλιππος και η Πριγκίπισσα Ελισάβετ, έχοντας ανάμεσα τους τον Βασιλιά Τζορτζ τη Βασίλισα Ελισάβετ (τη μητέρα) και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (AP Photos)
Image
AP Photos
12 Ιουλίου 1949, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, ρίχνει ακόντιο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Outward Bound Sea School, στην Ουαλία (AP Photos)

Image
AP Photos
10 Μαρτίου 1957 ο (πλέον) Πρίγκηπας Φίλιππος της Βρετανίας με μαθήτριες του St. Mary's College, στο Cheltenham της Αγγλίας (AP Photos)
Image
AP Photos
23 Μαρτίου 1964 ο Πρίγκηπας της Βρετανίας Φίλιππος συναντά τους Beatles. Έχει χειραψία με τον Ρίνγκο Σταρ ενώ παρακολοθούν οι Τζορτζ Χάρισον, Τζον Λένον και Πολ ΜακΚάρτνεϊ (AP Photos)

Image
AP Photos
20 Ιουνίου 1965 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο στο Γουίντσορ της Αγγλίας. Η ομάδα του κέρδισε τον αγώνα. (AP Photos)
Image
AP Photos
8 Ιουλίου 1969 ο πρίγκιπας της Βρετανίας Φίλιππος συμμετέχει σε γκρουπ θέραπι ασθενούς στο Εθνικό Ινστιτούτο Εθισμού και Έρευνας στο Λονδίνο (AP Photos)
Image
AP Photos
6 Σεπτεμβρίου 1997 κατά τη διάρκεια της κηδείας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Από αριστερά, ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο Έρλ Σπένσερ, ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Πρίγκιπας Κάρολος (AP Photos)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#πρίγκιπας Φίλιππος