Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ανακοίνωσή του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για «απαράδεκτα μυθεύματα» και προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας μέσω της προβολής απαράδεκτων μυθευμάτων. Ερώτημα δημιουργεί η επιλογή του χρόνου εμφάνισης τέτοιων ανυπόστατων και φαιδρών ισχυρισμών», ανέφερε σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΞ.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, έχει δηλώσει πως το ταξίδι του στην Άγκυρα - που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη - θα πραγματοποιηθεί υπό την προϋπόθεση πως η Τουρκική πλευρά θα απέχει από προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις.

«Καταφύγιο τρομοκρατικών οργανώσεων η Ελλάδα»

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, ωστόσο, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας, Φαχρετίν Αλτούν, ανέφερε ότι η Ελλάδα αποτελεί καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μάλιστα, έκανε λόγο για στρατόπεδα προσφύγων, στα οποία οι τρομοκράτες οργανώνουν ακόμα και επιθέσεις αυτοκτονίας κατά της Τουρκίας, τη στιγμή που πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1380620185011433475?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA