Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ενές Καντέρ όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει την αντίθεση του σε όσα κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκιά και είναι ο μεγαλύτερος πολέμιός του.

Ο Τούρκος σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μίλησε στον Αlpha και ανέφερε πως αν είχε μπροστά του τον Ερντογάν, θα τον έφτυνε στο πρόσωπο.

«Έχει ακυρώσει το διαβατήριό μου. Πλέον δεν είμαι Τούρκος πολίτης. Πολλά από αυτά που είπα έκαναν κακό και στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά μετά τις σπουδές της στην ιατρική, ο αδερφός μου έφυγε από ομάδες επειδή έχουμε το ίδιο όνομα. Υπάρχουν τόσοι αθώοι στις φυλακές. Πολλές αθώες γυναίκες, για τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως βιάζονται και βασανίζονται καθημερινά. Οι λόγοι του Ερντογάν διακατέχονται από μίσος για το Ισραήλ και την Ελλάδα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση για να κερδίσει ψήφους», ανέφερε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, ο αδερφός του οποίου αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου.

Επίσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί από τον Τούρκο πρόεδρο:

«Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Γιατί να κάνει τζαμί ένα κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς;», διερωτήθηκε.

«Ανυπομονώ να πάρω αμερικανικό διαβατήριο και να έρθω στην Ελλάδα»

Για την Ελλάδα είπε: «Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες, γιατί υποδέχονται τις οικογένειες που φεύγουν από την Τουρκία λόγω του Ερντογάν. Ένα "ευχαριστώ" είναι λίγο. Είμαστε αδέρφια και γείτονες, ας μην πάρουμε στα σοβαρά τον Ερντογάν. Ανυπομονώ να πάρω το διαβατήριο των ΗΠΑ και να έρθω στην χώρα σας, που είναι μία από τις αγαπημένες μου».

https://www.youtube.com/watch?v=aGZ3kAOGNuA
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA