Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νεντ Μακ Νίλι μετέφερε το θηριώδες ερπετό μήκους σχεδόν 4 μέτρων σε ένα εργοστάσιο κρέατος άγριων θηραμάτων της Νότιας Καρολίνας, ζητώντας από τους υπαλλήλους να μετατρέψουν το κρέας σε λουκάνικα και να ταριχεύσουν το σώμα.

Αλλά όταν το προσωπικό έπιασε δουλειά, ανακάλυψαν πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα στο στομάχι του πλάσματος, συμπεριλαμβανομένων πέντε αχώνευτων περιλαιμίων σκυλιών. Η ιδιοκτήτρια του εργοστασίου Κλόντια Κόρτρεϊ δήλωσε: «Σίγουρα έφαγε τα σκυλιά. Ο κροκόδειλος είχε ηλικία 50-70 ετών.»

Παραδόξως, ένας από τους αριθμούς τηλεφώνου ήταν ακόμα ορατός στα περιλαίμια, και αφού οι ιθύνοντες του εργοστασίου τον κάλεσαν, ανακάλυψαν συγκλονιστικά νέα: «Καλέσαμε τον αριθμό που αντιστοιχούσε σε δύο περιλαίμια. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι κυνηγούσε στην περιοχή πριν από 24 χρόνια και αυτά ήταν δικά του σκυλιά, που κυνηγούσαν ελάφια.»

Επίσης, μέσα στο ερπετό των 445 λιβρών βρέθηκαν ένα τζάκετ, ένα μπουζί, πολλά κελύφη χελωνών, καθώς και νύχια από αγριόγατες.

Η ανακάλυψη των περιλαιμίων ήταν τυχαία, καθώς η ομάδα των ταριχευτών και των κρεοπωλών συνήθως απορρίπτει το στομάχι των κροκοδείλων χωρίς να το κόβει: «Κανονικά δεν ασχολούμαστε με το στομάχι. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποτε στο στομάχι ενός μεγάλου κροκόδειλου είχε βρεθεί ένα σάπιο ψάρι ενός μέτρου. Μύριζε τόσο άσχημα που όλοι έπρεπε να φύγουν.»

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αλιγάτορες της Νότιας Καρολίνας συνήθως μεγαλώνουν στα 4 περίπου μέτρα και ζουν περισσότερο από 60 χρόνια.

Ο αλιγάτορας ζούσε κατά μήκος του ποταμού Έντιστο, αλλά σύμφωνα με την Κόρντρεϊ δεν αποτελεί έκπληξη η εξέλιξη της ιστορίας: «Εδώ που ζούμε, πολλοί άνθρωποι έχουν ιστορίες να πουν για τότε που έβγαλαν τον σκύλο τους για βόλτα σε ένα γήπεδο γκολφ ή οπουδήποτε αλλού - και ξαφνικά, κάτι αρπάζει το σκυλί.»

Όταν το περιστατικό αναρτήθηκε στο Facebook, πυροδότησε πολλά σχόλια από ανθρώπους που μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες τρόμου σχετικά με σκυλιά, που πιθανότατα έγιναν βορά στους αλιγάτορες.

Πηγή: Daily Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA