Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νίκι Γκράχαμ ήταν μόλις 38 ετών, όμως ύστερα από την εσπευσμένη εισαγωγή της σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου το πρωί της περασμένης Παρασκευής, με σοβαρές διαταραχές λόγω ανορεξίας, δεν κατάφερε να επιζήσει. Την είδηση του θανάτου της, επιβεβαίωσε μέσω του BBC, ο προσωπικός της μάνατζερ, «με ανείπωτη θλίψη», όπως δήλωσε.

«Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των φίλων και συγγενών της Νίκι σε αυτή την τραγική και δύσκολη στιγμή», συμπλήρωσε ο μάνατζερ. 

Η Γκράχαμ, που στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την νευρική ανορεξία στη σειρά αυτοβιογραφικών βιβλίων της «Dying to Be Thin» (2009) και «Fragile» (2012), είχε υποβληθεί πρόσφατα σε θεραπεία για μια διατροφική διαταραχή και πριν από ένα μήνα φίλοι της δημιούργησαν σελίδα στο GoFundMe. 

Αγαπητή στον κόσμο 

Η Γκράχαμ, που γεννήθηκε το 1983 στο βορειοδυτικό Λονδίνο, εμφανίστηκε στον έβδομο κύκλο του Big Brother το 2006 και γρήγορα έγινε αγαπητή στο βρετανικό κοινό για τις αστείες εκρήξεις της, συνήθως για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι, αλλά και για τους νέους παίκτες που εμφανίζονταν εκτάκτως στο διαγωνισμό.

Τερμάτισε πέμπτη στο διαγωνισμό, ενώ μετά την πρώτη αποχώρηση της, το κοινό είχε ψηφίσει ώστε να επανέλθει. Το 2010 εμφανίστηκε και στην «Ultimate» εκδοχή του Big Brother της Βρετανίας. Στη συνέχεια κέρδισε και ένα εκ των Εθνικών Τηλεοπτικών Βραβείων, στην κατηγορία της πιο δημοφιλούς διαγωνιζόμενης σε τηλεπαιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/B0g3IB-nzzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «αντίο» της παρουσιάστριας

Η βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια του Big Brother, Νταβίνα ΜαΚόλ, αποχαιρέτισε την Γκράχαμ με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter. «Νιώθω τόσο απελπιστικά θλιμμένη που έμαθα για τη Νίκι Γκράχαμ. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά της. Ήταν πραγματικά το πιο αστείο, πιο γλυκό κορίτσι», έγραψε. 

https://twitter.com/ThisisDavina/status/1380937081594261509?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA