Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να εκδικηθούν για την επίθεση, ενώ ενεπλάκησαν σε μάχες σώμα με σώμα με τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα,  δύο γυναίκες χαστούκισαν και γρονθοκόπησαν έναν από τους παίκτες καθώς εκείνος φυγαδευόταν στα αποδυτήρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο τέλος ενός σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Βαρκελώνης CEM Bon Pastor και UD Carmelo, που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία του καταλανικού πρωταθλήματος και έβδομη στην Ισπανία. Η Καρμέλο κέρδιζε 3-2, όταν ο παίκτης των γηπεδούχων Ροντρίγκο Τεχάδα έσπρωξε έναν αντίπαλο και τον έριξε στο έδαφος, αντικρίζοντας στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα.

Πλάνα από τα επεισόδια δείχνουν έναν νεαρό με ένα μικρό σακίδιο στην πλάτη να τρέχει προς τον Τεχάδα από τις κερκίδες, να τον σπρώχνει και να προσπαθεί να τον χτυπήσει με το πόδι, σε μια κίνηση καράτε που ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Εκείνος που δέχτηκε το χτύπημα ήταν παίκτης της Καρμέλο, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για γενική σύρραξη. Ορισμένοι παίκτες ενήργησαν ως ειρηνοποιοί, ωστόσο αρκετοί συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ο Τεχάδα φαίνεται να επιτίθεται στον νεαρό με το σακίδιο με δύο κλωτσιές και στη συνέχεια να τον στριμώχνει μαζί με άλλους σε μια γωνία και να τον χτυπάει με μανία. Μάταια ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα δύο λεπτά πριν από το τέλος του 90λεπτου, καθώς το γήπεδο ποδοσφαίρου είχε μετατραπεί σε αρένα πυγμαχίας.

Ένας σχολιαστής του αγώνα είπε: «Θέλουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε θεατές στις κερκίδες. Αλλά αν μας τους πάρουν, ας μην παραπονιόμαστε.» Ο περιφερειακός υπουργός αθλητισμού την Κυριακή καταδίκασε τη βία, λέγοντας ότι θα ζητήσει από την πειθαρχική επιτροπή της καταλανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να εξετάσει επειγόντως την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων.

Στην Καταλονία, οι αγώνες παίζονται μπροστά σε κόσμο, που κάθεται σε προκαθορισμένες θέσεις και με αποστάσεις από τις 15 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3QM-T-hx8s

Πηγή: Daily star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA