Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 32χρονος Τζόναθαν Ίτον κατηγορείται ότι προσπάθησε να παρατηρήσει και να καταγράψει την αστυνομικό, ενώ προσποιείτο ότι έκανε μπάνιο δίπλα της. Οι εισαγγελείς δήλωσαν στο δικαστήριο ότι το περιστατικό συνέβη στα unisex αποδυτήρια της έδρας της χωροφυλακής του Γκλούσεστερσαϊρ στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Αφού η γυναίκα παρατήρησε τις κινήσεις του συναδέλφου της, εκείνος δήλωσε ασθένεια, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου φέρεται να διέγραψε τόσο τις φωτογραφίες από το τηλέφωνό του όσο κι ένα αντίγραφο ασφαλείας που είχε κρατήσει.

Ο Ίτον, ο οποίος εκπαιδεύτηκε για να γίνει αστυνομικός ντετέκτιβ, συνελήφθη από την αστυνομία την ίδια μέρα και παύθηκε από τα καθήκοντά του. Έχει αρνηθεί την κατηγορία της ηδονοβλεψίας, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στο ντους δίπλα στην αστυνομικό, επειδή χρειαζόταν μεγαλύτερη πίεση νερού, προκειμένου να ξεμπλέξει τα μαλλιά του!

Ωστόσο, η αστυνομικίνα δήλωσε ότι παρατήρησε ότι ο Ίτον ήταν εντελώς στεγνός όταν τον αντιλήφθηκε και του ζήτησε εξηγήσεις για την πράξη του. Ο αστυνομικός είχε ψάξει στο Διαδίκτυο για φωτογραφίες και αντίγραφα ασφαλείας πριν διαγράψει το ιστορικό αναζήτησης στο κινητό του τηλέφωνο.

Η αξιωματικός έκανε μπάνιο σε μια «καμπίνα» και παρατήρησε ένα τηλέφωνο στο πάτωμα, όταν στέγνωνε τα μαλλιά της. Το κινητό ήταν στραμμένο με την κάμερα προς τα πάνω και η ίδια συνειδητοποίησε ότι φωτογραφήθηκε ή βιντεοσκοπήθηκε. Όταν η αστυνομία συνέλαβε τον Ίτον αργότερα εκείνο το πρωί ανακάλυψε ότι το τηλέφωνό του είχε επαναρυθμιστεί εργοστασιακά στις 9.36 π.μ.

Η κατηγορούσα αρχή χαρακτήρισε απίστευτα τα όσα είπε ο Ίτον στην απολογία του. Μάλιστα, παρουσίασε ένα βίντεο δύο λεπτών από τα αποδυτήρια, όπου η αστυνομικός εμφανίζεται να τρέχει έξω από την καμπίνα του ντους και να φωνάζει: «Σταματήστε αυτόν τον άνθρωπο!», τη στιγμή που ο Ίτον το έβαζε στα πόδια.

«Ήμουν γυμνή και έτοιμη να φορέσω παντόφλες, όταν είδα το τηλέφωνο», είπε  η ίδια. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Άρπαξα την πετσέτα μου και άρχισα να φωνάζω.»

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: Daily Mail.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA