Μενού
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό με πυροβολισμούς υπήρξε σε λύκειο του Νόξβιλ, στην αμερικανική πολιτεία Τενεσί, με αναφορές να κάνουν λόγο για ένα νεκρό και αρκετούς τραυματίες.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, «έπεσαν» πυροβολισμοί και υπάρχουν «πολλά θύματα» συμπεριλαμβανομένου κι ενός αστυνομικού. 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τενεσί, σε επίσημη δήλωσή του, επιβεβαίωσε το συμβάν και τον τραυματισμό του αστυνομικού, τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας είναι νεκρός και άλλο ένα άτομο συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Σύμφωνα με αναφορές, δεν ενεπλάκησαν μαθητές στο αιματηρό συμβάν.

«Πολλά θύματα από πυροβολισμούς έχουν αναφερθεί, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού. Η έρευνα συνεχίζεται αυτή τη στιγμή», ανέφερε νωρίτερα η αστυνομία του Νόξβιλ με ανάρτηση στο twitter.

Πλάνα από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν αστυνομικούς και πυροσβέστες γύρω από το λύκειο Όστιν – Ιστ στο ανατολικό Νόξβιλ.

https://twitter.com/Knoxville_PD/status/1381699664295104512?ref_src=twsrc^tfw

Το τηλεοπτικό δίκτυο Local 10 News μετέδωσε ότι το σχολείο έχει τεθεί υπό αυστηρό αποκλεισμό και ότι οι γονείς κλήθηκαν να πάνε στο πίσω μέρος του σχολικού συγκροτήματος για να πάρουν τα παιδιά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA