Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εικόνες με τις γυμνές γυναίκες σε μπαλκόνι του Ντουμπάι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, προκάλεσαν σάλο κι εν τέλει οδήγησαν στην σύλληψή τους. Ωστόσο, ένα μοντέλο από την Ουκρανία, που συμμετείχε στην φωτογράφιση, δηλώνει ότι αυτό έγινε καταναγκαστικά και δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς των μοντέλων να συμβεί κάτι αντίστοιχο. 

Ο δικηγόρος της 23χρονης, που είναι και σύντροφός της, εκφράζει τη «βαθιά ανησυχία του» τόσο για την Σολουτένκο όσο και για τις άλλες κοπέλες που συνελήφθησαν, με τις οποίες λέγεται πως δεν υπάρχει επαφή παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να απελαθούν στην Ουκρανία την Δευτέρα. 

https://www.instagram.com/p/CHh5yXXnWlk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο εγκέφαλος πίσω από την ιδέα 

Σε ένα μήνυμα μέσω βίντεο που έστειλε στον σύντροφό της πριν από την σύλληψή της, το μοντέλο διαπληκτίζεται με τον επενδυτή και playboy που οργάνωσε το event.

Ο 41χρονος Βίταλι Γκρέτσιν ήταν ο άνθρωπος που παρότρυνε να αναρτηθούν οι φωτογραφίες με τα γυμνά μοντέλα από το μπαλκόνι του πολυώροφου κτιρίου στην περιοχή Dubai Marina. Το γεγονός αυτό οδήγησε στη σύλληψη των περισσότερων από αυτούς. 

https://www.instagram.com/p/CHad9YoHdeN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όλα αυτά εξαιτίας των ηλιθίων που είχαν την ιδέα να τα ανεβάσουν στο Instagram», χαρακτηρίζοντας τον Grechin «εντελώς μ@@@@α». «Είναι ένας ενήλικας, πώς μπορούσε να είναι τόσο ηλίθιος».

Η ίδια ισχυρίστηκε πως την ανάγκασαν να βγει στο μπαλκόνι αλλιώς δεν θα λάμβανε τα χρήματα για τη δουλειά ως μοντέλο. «Τους είπα: Παιδιά, είμαστε σε μια αραβική χώρα, ας μην κάνουμε επίδειξη. Αλλά διάολε, μας ανάγκασαν να βγούμε στο μπαλκόνι, τράβηξαν φωτογραφίες και ένας Θεός ξέρει τι θα ακολουθήσει».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2396562.html
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA