Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια πρόσφατη εκδήλωση Τύπου, ο πρόεδρος των Disney Parks Josh D'Amaro παρουσίασε ένα όπλο-ρεπλίκα που μεγαλώνει και μικραίνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Λέγεται ότι είναι ό,τι πλησιέστερο έχει κατασκευαστεί ποτέ στο κλασικό lightsaber που βλέπουμε στις ταινίες και σειρές των Star wars.

Δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες φωτογραφίες ή βίντεο, αν και ο D'Amaro ανέφερε ότι οι φαν θα πρέπει να αναμένουν σύντομα την πρώτη εμφάνιση του νέου φωτόσπαθου.

Ο D'Amaro, ο πρόεδρος της Disney Parks, παρουσίασε το εν λόγω σπαθί-παιχνίδι στις 8 Απριλίου κατά τη διάρκεια μίας ενημέρωσης για το λανσάρισμα του νέου Avengers Campus στη Disneyland.

«Μόλις παρακολούθησα μια τηλεδιάσκεψη Τύπου και ο Josh D'Amaro είχε μαζί του ένα φωτόσπαθο», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Carlye Wisel.

https://twitter.com/benridout/status/1381412831707422721?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/benridout/status/1381412847054360576?ref_src=twsrc^tfw

Πρόσθεσε ότι η Disney είπε ότι θα κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο του προϊόντος «σύντομα».

Το εμβληματικό lightsaber υπήρξε βασικό στοιχείο του franchise των Star Wars από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας το 1977.

Αμέτρητες εκδόσεις παιχνιδιών έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες, αν και συνήθως έχουν τη μορφή όχι ιδιαίτερα ευλύγιστων, λαμπερών «ραβδιών».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disney υπέβαλε αίτημα για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα τέτοιο προϊόν το 2018 και φαίνεται ότι η εταιρεία τελικά έχει αρχίσει να φέρνει σε πέρας τα πρώτα της σχέδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA