Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο επάγγελμα στη Βρετανία κάνει σεξ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας;

Μια νέα μελέτη διερεύνησε το είδος των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή – και τα αποτελέσματα ανοίγουν τα μάτια. Εξέτασε πώς ορισμένοι εραστές είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό σε σχέση με άλλους, ενώ το 5% προσπαθεί να φτάσει στην κορύφωση, συνήθως χωρίς επιτυχία.

Η έρευνα, που διεξήχθη από το Bed SOS, διαπίστωσε ότι σχεδόν το 8% των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό, παρά το γεγονός ότι κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 3,2 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, το 98% των ανδρών κορυφώνει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και επιδίδεται στην ερωτική πράξη 3,7 φορές στο επταήμερο. Οι κάτοικοι του Νιούκαστλ είναι πιθανότερο να βιώσουν οργασμό, παρόλο που απολαμβάνουν λιγότερο «πικάντικες» σεξουαλικές εμπειρίες σε σχέση με τον μέσο όρο.

Η έρευνα εντόπισε επίσης τα επαγγέλματα που κάνουν την πράξη περισσότερο και λιγότερο συχνά. Ενώ οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης κάνουν σεξ συχνότερα από όλους, όσοι εργάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη βιομηχανία του μάρκετινγκ σχεδόν ... ξεχνούν το «σπορ». Είναι ενδιαφέρον ότι οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές απολαμβάνουν τους περισσότερους οργασμούς, ενώ οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι κορυφώνουν τουλάχιστον 3,1 φορές την εβδομάδα.

Καθώς οι μελέτες δείχνουν ότι το 80% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό σε κάποιο σημείο της ζωής τους, αυτό σημαίνει ότι αρκετά άτομα στη Βρετανία δεν απολαμβάνουν τα οφέλη για την υγεία που συνεπάγεται ο οργασμός και η σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι οργασμοί μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος και να απελευθερώσουν την ένταση για να βοηθήσουν στον ύπνο και την αϋπνία. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν ανακούφιση από τον πόνο-χάρη στην απελευθέρωση ενδορφινών.

Πηγή: Daily Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA