Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας Καναδός πολιτικός εμφανίστηκε ολόγυμνος κατά την διάρκεια μια τηλεδιάσκεψης της καναδικής Βουλής την Τετάρτη, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας. Ο λόγος για τον Ουίλιαμ Άμος, φιλελεύθερος βουλευτής.

«Αυτό ήταν ένα ατυχές σφάλμα», δήλωσε ο Ουίλιαμ Άμος, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή του Πόντιακ του Κεμπέκ. «Το βίντεό μου ενεργοποιήθηκε κατά λάθος καθώς άλλαζα τα ρούχα μου για να πάω για τζόκινγκ», συμπλήρωσε. 

Ένα στιγμιότυπο του περιστατικού που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα δείχνει τον Άμος να κρατά ένα κινητό τηλέφωνο πάνω από την περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή των Κοινοτήτων για αυτήν την ακούσια απόσπαση της προσοχής», πρόσθεσε αργότερα σε δήλωσή του.

https://twitter.com/WillAAmos/status/1382473040869662720?ref_src=twsrc^tfw

Ένα μέλος του κόμματος Bloc Québécois του Καναδά, η Claude DeBellefeuille, σχολίασε με χιούμορ ότι ίσως είναι «απαραίτητο να υπενθυμίσουμε στα μέλη, ειδικά τα αρσενικά, ότι μια γραβάτα και ένα σακάκι είναι υποχρεωτικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA