Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από την στυγερή δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, που προκάλεσε ανατριχίλα παγκοσμίως, και οι δολοφονίες Αφροαμερικανών από αστυνομικούς συνεχίζονται στις ΗΠΑ. Δύο μέρες μετά την δολοφονία του 20χρονου Ντόντε Ράιτ από τα πυρά αστυνομικού που  «μπέρδεψε το όπλο με τέιζερ» , ένας 27χρονος έπεσε νεκρός μέσα σε νοσοκομείο. 

Η αστυνομία βρισκόταν στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο ρουτίνας, καθώς ο 27χρονος Αφροαμερικανός,Μάιλς Τζάκσον, βρισκόταν υπό κράτηση σε κλινική εντατικής του νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ο άνδρας είχε στο παντελόνι του κρυμμένο ένα όπλο και τότε ξεκίνησε μια άγρια συμπλοκή. 

Ο Τζάκσον αρνήθηκε να συνεργαστεί και οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα τέιζερ, προσπαθώντας να του αποσπάσουν το όπλο.

Πώς σκοτώθηκε 

Μέσα από βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ενός εκ των αστυνομικών, ακούμε έναν πυροβολισμό που προέρχεται από το όπλο του 27χρονου.

Οι αρχές τού φώναξαν να αφήσει το όπλο και να σηκώσει τα χέρια ψηλά, αλλά ο άνδρας το έβαλε στα πόδια και μπήκε στον διπλανό θάλαμο.

Οι αστυνομικοί ακροβολίστηκαν σε διάφορες γωνίες στον χώρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA