Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά, μετά από ένα χρόνο, για την κηδεία του παππού του, του πρίγκιπα Φίλιππου. Επίσης, για πρώτη φορά συναντήθηκε και με τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον οποίο λέγεται ότι οι σχέσεις τους δεν βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο μετά τη συνέντευξη, που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του, Μέγκαν, στην Όπρα, τον περασμένο μήνα.

Τα δύο αδέλφια περπατούσαν στην πομπή ακολουθώντας το φέρετρο του αείμνηστου πρίγκιπα Φίλιππου αλλά δεν ήταν δίπλα-δίπλα -τους χώριζε ο ξάδερφός τους Πίτερ Φίλιπς. Όταν έφτασαν στο παρεκκλήσι, χωρίστηκαν σε ζευγάρια, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να βρίσκεται δίπλα στον Φίλιπς και τον πρίγκιπα Χάρι δίπλα στον γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Ντέιβιντ Άρμστρονγκ-Τζόουνς, τον δεύτερο κόμη του Σνούουντον.

Ωστόσο, μετά την κηδεία, τα δύο αδέρφια περπάτησαν μαζί, πίσω στο κάστρο του Ουίνδσορ. Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ φάνηκαν να μιλάνε μεταξύ τους και να περπατούν ο ένας δίπλα στο άλλο, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. 

https://twitter.com/jcgaleazzi/status/1383439479260680199?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA