Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας βετεράνος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου κλήθηκε να δει τη γυναίκα του να ζωντανεύει ξανά χάρη σε μια εφαρμογή. Η σπαρακτική αντίδρασή του έγινε viral στην δημοφιλή πλατφμόρμα του ΤikTok

Η εγγονή του, Μικαέλα Λάρσον, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο TikTok, στον οποίο ανεβάζει μόνο βιντεάκια με τον παππού της, Τζέικ Λάρσον. Σε πολλά από αυτά, ο κύριος Λάρσον μιλά για τις εμπειρίες του και τις συναρπαστικές στιγμές που έζησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και την συγκινητική ιστορία αγάπης με την γυναίκα του που δεν βρίσκεται πια στην ζωή. 

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η Μικαέλα μπόρεσε να την «ζωντανέψει» από μια φωτογραφία της που ήταν στο Λύκειο. Δείχνοντάς την στον παππού της, εκείνος ξέσπασε σε κλάματα, καθώς έτσι την θυμόταν όταν την είχε πρωτογνωρίσει. 

Ο Λάρσον, που έχει κλείσει τα 98 χρόνια ζωής, βγάζει τα γυαλιά για να σκουπίσει τα δάκρυά του. 

«Είναι ζωντανή. Κοίτα αυτό το χαμόγελο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι αυτήν. Τον περασμένο Νοέμβριο θα είχαμε κλείσει 75 χρόνια γάμου. Και την αγαπώ ακόμα», λέει αποκαρδιωμένος. 

https://www.tiktok.com/@storytimewithpapajake/video/6951857071373552901

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει περισσότερες από οκτώ εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA