Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Page Six, που επικαλείται μία πηγή κοντά στην Κιμ Καρντάσιαν, η διευθύνων σύμβουλος της «KKW Beauty», μετά τον χωρισμό της  με τον Κάνιε Γουέστ τον περασμένο Φεβρουάριο, «πολιορκείται» από την αφρόκρεμα, αφού βρίσκεται στο «στόχαστρο» πολλών διάσημων υποψήφιων μνηστήρων.

«Άτομα προσπαθούν να την προσεγγίζουν μέσω κοινών φιλών και ανθρώπων που δούλεψαν μαζί, για λογαριασμό μελών βασιλικών οικογενειών, ηθοποιών της πρώτης γραμμής, αθλητών και δισεκατομμυριούχων διευθυνόντων συμβούλων. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να την προσεγγίσουν και μέσω μηνυμάτων στα social media».

Όμως όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η πηγή, παρόλο που η 40χρονη πλέον Κιμ, «κατακλύζεται» καθημερινά από μηνύματα «δεν ψάχνει αυτή την περίοδο για μία νέα σχέση, ωστόσο παραμένει ανοιχτή».

Επιπλέον παρότι οι φήμες θέλουν τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ να θέλει μόλις προχωρήσει τη ζωή του να κάνει σχέση με μία κοπέλα από τον χώρο της τέχνης, η Κιμ «δεν ψάχνει κάποιον από συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο για να βγει ραντεβού», αλλά θα προτιμούσε η επόμενη σχέση της να προκύψει «φυσικά», παρόλο που υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο επόμενος σύντροφός της

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η πηγή, «αυτά που είναι πιο σημαντικά για αυτήν είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάποιου και θέλει ο σύντροφός της να είναι κάποιος που αξιολογεί ψηλά την οικογένεια, να είναι υποστηρικτικός, να έχει χιούμορ, να είναι ρομαντικός, ν’ απολαμβάνει τα απλά πράγματα και να είναι  δουλευταράς».

«Κάποιος που θα βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια γιατί είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως σύμφωνα με την πηγή η Κιμ αυτή την περίοδο «επικεντρώνεται στα παιδιά και στη δουλειά της», ωστόσο προσέθεσε ότι όταν είναι έτοιμη υπάρχει ένας καθοριστικός παράγοντας που θα πρέπει να πληροί ο επόμενος σύντροφός της.

«Σίγουρα δεν θα ήθελε να είναι κάποιος που θα είναι μαζί της για τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά θέλει κάποιον που θα σέβεται την ιδιωτικότητα».

Το Σαββατοκύριακο η Κιμ Καρντάσιαν πραγματοποίησε μία από τις πρώτες εξόδους τους, ως ελεύθερη, συνοδευομένη από τον Κολομβιανό τραγουδιστή, Maluma, κάτι που όπως ήταν φυσικό «πυροδότησε» τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο αρκετές πηγές επεσήμαναν στο Page Six, ότι είναι «απλώς φίλοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA